Vem ska representera dig i vårt fullmäktige?

Våra kunder är också våra ägare. Högst upp i vår organisation finns vårt fullmäktige. Där sitter 57 helt vanliga kunder som är med och påverkar bolagets framtid. Det innebär att du har möjlighet att engagera dig genom att nominera dig själv eller någon du känner till fullmäktige.

Från 15 september till 4 oktober kan du nominera

I höst är det val i två av våra kretsar, Hagfors/Munkfors/Torsby och Kristinehamn/Storfors/Filipstad. Under perioden 15 september till 4 oktober kan du nominera kandidater som du vill ska representera din krets i Länsförsäkringar Värmlands fullmäktige.

Enda kravet är att kandidaten bor i kretsen som det är val i och ha en sakförsäkring hos oss – till exempel en hem-, barn- eller bilförsäkring.

Vi letar efter personer som, liksom vi, vill vara med och skapa trygghet och möjligheter i Värmland. Fullmäktigeledamöterna är ambassadörer för vårt bolag och representerar alla andra delägare.

Läs mer om fullmäktige

Välkommen på fullmäktigeval


Hagfors/Munkfors/Torsby
20 oktober klockan 18 på Hotell Monica i Hagfors

Kristinehamn/Storfors/Filipstad
22 oktober klockan 18 på Kristinehamn CC

Anmäl dig till stina.palm@LFvarmland.se eller 054-775 15 33, senast 12 oktober.

Nominering

När vi har fått din intresseanmälan kommer den att överlämnas till valberedningen som har till uppgift att förbereda och lägga fram förslag på ledamöter vid fullmäktigeval.

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att ta kontakt med Stina Palm på 054-775 15 33 eller stina.palm@LFvarmland.se