Nu byter Länsförsäkringar Uppsala namn till LF Uppsala

Den 14 november byter Länsförsäkringar Uppsala namn till LF Uppsala. Förändringen är ett naturligt steg för att tydliggöra hela LF Uppsalas breda erbjudande inom bank, pension och försäkring. Det nya namnet är också bättre anpassat för en digital upplevelse.

LF Uppsala

- Vårt utbud har förändrats och vi hjälper våra kunder med både bank och pension utöver försäkringar idag. Vi vill också erbjuda våra kunder den bästa digitala upplevelsen och vårt nya namn och ordmärke fungerar bättre i digitala kanaler, säger Ulrica Hedman, vd på LF Uppsala.

 

Symbolen i Länsförsäkringars varumärke har hög igenkänning och den förblir orörd i samband med namnbytet. I Uppsala län blir förändringen visuellt synlig direkt på webben, i appen, i sociala medier och digital kundkommunikation. Skyltar och logotyp hos samarbetspartners och sponsrade lag kommer att bytas ut successivt.

 

- LF används redan av både kunder, medarbetare, media och branschkollegor, så förändringen känns självklar för oss, fortsätter Ulrica Hedman.

Det juridiska namnet för bolaget är fortsatt Länsförsäkringar Uppsala. Övergången till LF är gruppgemensamt inom Länsförsäkringar och sker successivt i majoriteten av de olika länsbolagen.

 

För ytterligare information kontakta:

Ulrica Hedman, vd LF Uppsala, 018-68 5505
 

LF Uppsala är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. Gemensamt bildar vi länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder en helhet av bank- och försäkringstjänster till privatpersoner, företag och lantbrukare i Uppsala län. Vi erbjuder också djur- och grödaförsäkring genom Agria Djurförsäkring, och helhetslösningar för trygga bostadsaffärer genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Se alla nyheter