Snabbguider

Våra snabbguider ger dig tips och råd på vad du själv kan göra för att förhindra att skador uppstår.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Undvik brand- och vattenskador i ditt hem

Att drabbas av skador på sitt hem kan vara besvärligt – livspusslet blir svårare att få ihop och det kan bli tufft ekonomiskt, dessutom innebär det en belastning på miljön.

Däremot finns det en del saker man kan göra för att förebygga dem.

I Snabbguiderna ger vi dig snabba tips och råd på vad du själv kan göra för att förhindra att skador uppstår.

Vattenguide kök

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika risk för vattenskador i ditt kök. I den här guiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Går ni i tankarna om renovering av ert kök?
Vattenguide badrum

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika risk för vattenskador i ditt badrum. I den här guiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Går ni i tankarna om renovering av ert badrum?
Brandguide

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika de största brandriskerna i din bostad. I brandguiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Har ni minst en brandvarnare på varje våningsplan?

För dig som fastighetsägare eller styrelse i en bostadsrättsförening:

Brandguide

Vattenguide