Erbjudande

till dig som som köper eller säljer ditt boende

Med bank, försäkring & fastighetsförmedling under samma tak får du ut mesta möjliga av din bostadsaffär. Vi hjälper dig med allt som har med ditt boende att göra - från lånelöfte till att ha rätt skydd för ditt hem, dig själv och din familj.

Ditt erbjudande

 1. Räntefritt handpenningslån upp till 6 månader

  Ett tillfälligt lån för dig som exempelvis har sålt din gamla bostad och ska köpa ny men inte hunnit få pengarna från försäljningen när handpenningen  ska betalas. Vi erbjuder dig räntefritt handpenningslån upp till 6 månader

 2. 3 månaders kostnadsfritt bolåneskydd

  Öka möjligheten att kunna bo kvar i ditt hem om någon i hushållet skulle råka ut för ofrivillig arbetslöshet, sjukskrivning eller dödsfall. Bo kvar-försäkringen ger
  ekonomisk trygghet till hela hushållet. Ger en besparing på i snitt 700 kronor

 3. 25 % rabatt på hemförsäkring första året första året

  Trygga ditt hem på allra bästa sätt. Skaffa en riktigt bra hemförsäkring med brett skydd för dig i Stockholm. Bland annat ingår både skydd för id-stöld och reseskydd i hela 45 dagar. Ger en besparing på i snitt 750 kronor för en bostadsrätt.

 4. Kostnadsfri behovsanalys med familjejurist

  Vad gäller när du köper bostad tillsammans med din partner? Hur ska du tänka om ni har betalat olika mycket i kontantinsats? Finns många juridiska frågor
  kring bostadsköp. Rätt avtal på plats ger juridisk trygghet för dig och din familj. Värde 995 kronor.

Vi vill gärna veta mer om dig och dina behov så hör av dig till oss. Vi finns ju här för dig - för all tid. Ring oss på 08-562 830 00 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fyll i dina uppgifter

Varmt välkommen!

Erbjudandet gäller tom 30 september 2023

25% rabatt på hemförsäkringen gäller de 12 första månaderna. Försäkringsgivare är Länsförsäkringar Stockholm, 502002-6265, Telegrafgatan 8A, Stockholm.

3 månaders kostnadsfritt bolåneskydd. Försäkringsgivare för arbetslöshets- och sjukförsäkringsdelen är Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag (publ), 502010-9681, Tegeluddsvägen 11-13, Stockholm och för livförsäkringsdelen är Länsförsäkringar Grupplivförsäkringsaktiebolag (publ), 516401-6692, Tegeluddsvägen 11-13, Stockholm.

Kostnadsfri behovsanalys med familjejurist utförs av Lexly AB.


LF Stockholm