Erbjudande

till dig som som köper eller säljer ditt boende

Med bank, försäkring & fastighetsförmedling under samma tak får du ut mesta möjliga av din bostadsaffär. Vi hjälper dig med allt som har med ditt boende att göra - från lånelöfte till att ha rätt skydd för ditt hem, dig själv och din familj.

Ditt erbjudande

  1. 3 månaders kostnadsfritt bolåneskydd

    Öka möjligheten att kunna bo kvar i ditt hem om du eller någon annan i hushållet skulle råka ut för ofrivillig arbetslöshet, sjukskrivning eller dödsfall. Bo kvarförsäkringen ger ekonomisk trygghet till hela hushållet.

  2. 25 % rabatt på hemförsäkring första året

    Trygga ditt hem på allra bästa sätt. Skaffa en riktigt bra hemförsäkring med brett skydd för dig i Stockholm. Bland annat ingår både skydd för id-stöld och reseskydd i hela 45 dagar.

  3. Juridisk rådgivning - kostnadsfri behovsanalys med familjejurist

    Vad gäller när du köper bostad tillsammans med din partner? Hur ska du tänka om ni har betalat olika mycket i kontantinsats? Det är många juridiska frågor som är kopplade till bostadsköp. Rätt avtal på plats ger juridisk trygghet för dig och din familj.

Vi vill gärna veta mer om dig och dina behov så hör av dig till oss. Vi finns ju här för dig - för all tid. Ring oss på 08-562 830 00 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fyll i dina uppgifter

Varmt välkommen!

Erbjudandet gäller till och med den 31 mars 2023.

25% rabatt på hemförsäkringen gäller de 12 första månaderna. Försäkringsgivare är Länsförsäkringar Stockholm, 502002-6265, Telegrafgatan 8A, Stockholm.

3 månaders kostnadsfritt bolåneskydd. Försäkringsgivare för arbetslöshets- och sjukförsäkringsdelen är Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag (publ), 502010-9681, Tegeluddsvägen 11-13, Stockholm och för livförsäkringsdelen är Länsförsäkringar Grupplivförsäkringsaktiebolag (publ), 516401-6692, Tegeluddsvägen 11-13, Stockholm.

Kostnadsfri behovsanalys med familjejurist utförs av Lexly AB.


Länsförsäkringar Stockholm