VD-hjälpen

Driver du ett mindre företag i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig med pension, bank och försäkring så du kan ägna dig åt företaget.

Kostnadsfritt samtalsstöd för dig som företagare

När det inte alls blir som du planerat. När livet tar vändningar du aldrig kunnat förställa dig. När allt bara stannar av. Som utmaningen att vara småföretagare i Stockholm just nu.
Som en del av VD-hjälpen erbjuder vi fritt samtalsstöd om du är företagskund hos oss på Länsförsäkringar Stockholm. Erbjudandet gäller tom 30 september 2020.

Så här funkar det:

I samarbete med vår leverantör SOS International får du upp till tre kostnadsfria samtal. Du ringer in vardagar 8.00-19.00 och får prata med en socionom. Vid behov får du prata med en annan specialist. Du får tillgång till:

  • Chefsstöd (stöd i frågor kring ledarskap)

  • Ekonomi (till exempel vägledning kring stödpaket)

  • Jurist (juridiska frågor till följd av krisen)

  • Psykolog (personligt stöd)

Kostnadsfritt samtalsstöd

Erbjudanden som passar dig och ditt företag

För dig som nyss startat företag

Vår Startaföretagsförsäkring är en prova på-försäkring för dig som nyss startat företag. Den ger dig ett skydd för bara 1 000 kronor som gäller under sex månader.
Teckna Starta företagsförsäkring

Tjänsteföretagsförsäkring

En bra försäkring för tjänsteföretag med marknadens lägsta självrisk där ansvarsförsäkring ingår.

Teckna tjänsteföretagsförsäkring

Pensionslösningar för ditt företag

Du som har eget företag behöver vara en bra arbetsgivare både för dig själv och dina anställda. Se över vilka pensionslösningar som passar just dig.
Pensionslösningar för dig 

Bank för företag

Skaffa banken med Sveriges nöjdaste kunder. Vår rådgivning och våra tjänster är anpassade både för dig som är på gång att starta eget och dig som har varit igång ett antal år.
Bli kund digitalt redan idag

Starta testet och kolla vad vi kan göra för dig:

Intresseanmälan

kille-med-horlurar-1200x648.jpg

Mitt företag - en podd för dig som driver företag

Håll dig uppdaterad över vad som händer inom företagsmarknaden. Podden leds av Karl Lundquist, försäkringsrådgivare på Länsförsäkringar som bjuder in aktuella gäster till programmet.
Lyssna på podden

Dataskyddsförsäkringen

Med den här försäkringen får ditt företag experthjälp även vid minsta misstanke om att information har läckt ut. Dataintrång kan bli dyrt för ditt företag.

Dataskyddsförsäkring

 

Sveriges mest nöjda företagskunder 2019