Gratis reflexvästar till alla förskolor i Södermanlands län

Barn med reflexväst vid vägen.

Gratis reflexvästar till alla förskolor i Södermanlands län

Vi vill att alla barn ska känna sig trygga i trafiken. En reflexväst kan vara skillnaden mellan att synas och inte. Nu erbjuder vi reflexvästar till alla förskolor i Södermanlands län, helt kostnadsfritt, så att förskolebarn enkelt ska synas i trafiken.

Beställningsportalen öppnar den 12 augusti och är öppen i två veckor framåt. I samband med öppningen, skickas ett mejl ut till förskolechefer med instruktioner om och länk till beställningen. 

Vid frågor, kontakta Ida Hagfalk, mejl: reflexvastar@lfs.se.

Erbjudandet gäller endast förskolor och ej privatpersoner.

Hantering av personuppgifter
Personuppgifterna behandlas enligt GDPR. Personuppgifterna som hanteras i beställningen, skickas till leverantören och Länsförsäkringar Södermanland. Läs mer här.


Vi är ett kundägt bolag som arbetar med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. I vår sociala del av hållbarhet, vänder vi oss främst mot barn och ungdomar. De ligger oss varmt om hjärtat och det är de som en dag ska ta över. Då är det viktigt att de har fått en uppväxt fylld med trygghet och omtanke. Här vill vi göra skillnad. Därför erbjuder vi gratis reflexvästar för att de ska synas i trafiken.