Gratis reflexvästar till alla förskolor i Sörmlands län

Barn leker ute i reflexvästar.

Vi vill att alla barn ska synas i trafiken - en reflexväst kan vara skillnaden. Vi har, som ett led i vårt hållbarhetsarbete, erbjudit reflexvästar till alla förskolor i Södermanlands län, helt kostnadsfritt, så att förskolebarn enkelt ska synas i trafiken under 2022.

Vi har fått ett stort gensvar och är glada över att vi har kunnat hjälpa till med trafiksäkerhet i vårt län.

Kontakt

Har du frågor om reflexvästar till förskolor, är du välkommen att mejla: hallbarhet@lfs.se

Frågor & svar

28 oktober-11 november 2022.

Förskolor i Södermanlands län.

Våra nya barnvästar kan öppnas och stängas med kardborre på framsidan. De är godkända enligt CE EN ISO 20471:213+A1:2016 och kan användas såväl i trafik som lek. Det finns fyra olika färger: gul, orange, grön, rosa.

I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda fler storlekar på våra reflexvästar. Barnvästarna som beställs från oss passar barn upp till ca 5 år.

Nej, erbjudandet gäller alla förskolebarn i Södermanland.

Om man önskar förskolans/avdelningens namn och/eller nummer på västen är det möjligt till självkostnadspris, kontakta jocke@profeel.se för kostnadsförslag.

Beställningen går direkt iväg till vår samarbetspartner Profeel som tar hand om ordern. Leverans sker inom 2 veckor.

Kontakta Profeel direkt angående den genomförda beställningen på jocke@profeel.se

Nej, denna reflexvästkampanj riktar sig mot förskolorna i Södermanlands län.

Vi är ett kundägt bolag som arbetar med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. I vår sociala del av hållbarhet, vänder vi oss främst mot barn och ungdomar. De ligger oss varmt om hjärtat och det är de som en dag ska ta över. Då är det viktigt att de har fått en uppväxt fylld med trygghet och omtanke. Här vill vi göra skillnad. Därför erbjuder vi gratis reflexvästar för att de ska synas i trafiken.