Ta chansen att vara med och påverka

Var tredje år har du som försäkringskund möjlighet att påverka genom att rösta fram vem som ska representera dig i fullmäktige, Länsförsäkringar Södermanlands högsta beslutande organ. 2019 är det val till fullmäktige för kunder som bor i Eskilstuna och Strängnäs. Från och med nu och fram till 16 september kan du lämna förslag på kandidater till fullmäktige. Valet sker sedan den 9 november till 22 november.

Lämna förslag här

Vill du veta mer?

Fullmäktige består av 67 ledamöter som alla är kunder i bolaget. De tillsätter styrelsen och är med och påverkar bolagets framtid. Vill du veta mer om hur det är att vara fullmäktigeledamot? Se filmen med vår fullmäktigeledamot Maria Holmberg.

  1. Om du har frågor om fullmäktigevalet är du välkommen att mejla till fullmaktige@lfs.se eller ringa Lotta Hellstadius på telefon 0155-48 41 05. Vill du veta hur fullmäktigevalen går till? Se vår informationsfilm.

Ta chansen att påverka - för vem kan bättre förstå dig och din vardag än du själv, dina barn eller din granne?

 

Fullmäktigevalen sker i Eskilstuna och Strängnäs under år 2019, i Gnesta, Nyköping, Oxelösund och Trosa under år 2020, i Katrineholm, Flen och Vingåker under år 2021.