Ungdom

En trygg start

Försäkringen för dig som är ung med eget boende

Här kan du enkelt räkna ut vad din försäkring kostar och köpa den direkt. Du kan också kontakta oss så hjälper vi till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Om ungdomsförsäkring

När du flyttar hemifrån

När du flyttar hemifrån är det viktigt att du har en hemförsäkring. Det ger dig ett grundskydd för ditt hem och dina saker. Du får även en reseförsäkring som gäller i hela världen i 45 dagar. 

Kass mobil

Vår hemförsäkring kostar bara 57 kr per månad. Den passar lika bra om du bor i en hyreslägenhet, i andra hand eller tillsammans med kompisar. Erbjudandet gäller dig som är under 25 år. Ordinarie pris är 114 kr/månad.

Skräddarsy din försäkring

Det är enkelt att komplettera din försäkring efter behov:

Byt till banken med den bästa bankappen

Håll koll på din ekonomi med bankkonto, kort och marknadens bästa mobilapp. Utan kostnad. Det är enkelt att byta till den kundägda banken. Välkommen in på något av våra kontor eller klicka här så hjälper vi dig med allt praktiskt. Erbjudandet gäller dig som är under 25 år.

Ska du flytta - kom ihåg att anmäla din nya adress

Kom ihåg att anmäla din flytt till Skatteverket och undvik onödigt krångel. Du som flyttar för att studera på universitet eller högskola ska vara folkbokförd på din studieort. Grundreglen är att du ska vara folkbokförd där du bor, det vill säga där du sover flest nätter.

Om du har e-legitimation kan du snabbt och enkelt göra din flyttanmälan med Skatteverkets e-tjänst. Läs mer och anmäl din flytt hos Skatteverket


Viktig information

Här hittar du bland annat villkor och förköpsinformation och annan information som det är viktigt att du läser. Spara gärna ner eller skriv ut den så har du den tillgänglig.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt. 

Mer om skadeanmälan