Nu efterlyser vi kunder till vår fullmäktige

Som kund hos oss är du också delägare. Det innebär att du har möjlighet att engagera dig. Vart tredje år har vi val till vårt kundfullmäktige, vilket är företagets högst beslutande organ. Här finns cirka 60 vanliga kunder som är med och påverkar vår framtid.

Engagera dig i vårt fullmäktige

Våra fullmäktigeledamöter är ambassadörer för vårt bolag och lyhörda för övriga kunders behov och önskemål och framför de till bolagets ledning. Genom fullmäktige får vi en viktig dialog som skapar nytta för bolaget och kunderna.

I fullmäktige får du tillgång till ett stort nätverk då det representeras av våra kunder från många olika yrken och åldrar i Västmanlands- och Örebro län, samt Heby kommun i Uppsala län. Kunderna som är med i fullmäktige deltar på cirka tre möten per år.

Här hittar du alla våra kundambassadörer 2023

15-31 maj är det dags för nominering

Nu letar vi efter personer som, liksom vi, vill vara med och skapa en tryggare vardag och en framtid full av möjligheter för invånarna i Västmanland- och Örebro län. Nu kan du nominera dig själv eller en annan person som kandidat till vårt fullmäktigeval. För att kunna nominera behöver du ha en sakförsäkring hos oss (till exempel hemförsäkring eller bilförsäkring) och vara bosatt i något av årets aktuella valdistrikt:

  • Distrikt Västerås kommun
  • Distrikt Karlskoga (inkluderar kommunerna Ljusnarsberg, Hällefors, Nora, Lindesberg och Degerfors)

När sista dagen att nominera har passerat, går valberedningen igenom alla nomineringarna, kontaktar kandidater de vill träffa och tar fram ett förslag på vilka som ska föreslås till fullmäktige. I november sker valet och då får kunderna ta ställning till förslaget via webben eller per post.

Läs mer om vårt fullmäktigeval på: www.lfbergslagen.se/fullmäktige

Välkommen att engagera dig!

Skicka in din nominering här

 

 

Se alla nyheter