Vi söker en verksamhetsutvecklare

Vi är inne i en utvecklings- och förändringsresa och därför söker vi nu en verksamhetsutvecklare som har glöden, viljan och förmågan att tillsammans med oss utveckla vår verksamhet och affär, både lokalt och som en del av länsförsäkringsgruppen.

Vår bransch förändras i snabb takt, och våra kunder efterfrågar en högre grad av digitalisering. I den här rollen har du möjlighet att vara med och skapa en långsiktig och hållbar utveckling för Västerbotten och göra skillnad på riktigt.

Som verksamhetsutvecklare är ditt huvudsakliga uppdrag att driva projekt och utveckla vår verksamhet i samverkan med våra tre stora affärsenheter (Bank, Försäkring och Skador) samt vara ett kompetensnav för att tillsammans, engagerat och nära utveckla och driva affären framåt.

Vem ser vi passar in hos oss och är rätt för uppdraget?

För oss är det viktigt att hitta en person som på ett tydligt, agilt och inspirerande sätt kan ta ägarskap, vågar ta beslut och driva våra utvecklingsfrågor i rätt riktning. Vi söker en prestigelös och ödmjuk lagspelare med hög grad av professionalism och förmåga att inkludera och kommunicera.

Sista ansökningsdag är den 15 januari.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Se alla nyheter