Samhällsengagemang

Samhällsengagemang i Östergötland

Trygga människor skapar starkare verksamheter och mer stabila samhällen. Genom att dela med oss av vår kunskap och engagera oss i länets utveckling vill vi bidra till ett tryggare Östergötland fullt av möjligheter.

Sponsring

Fyra glada personer håller i en boll

Vi är stolt samarbetspartner till många lokala idrottsföreningar och ideella initiativ. Vi fokuserar på verksamheter riktade mot unga och arbetar för att fördela vår sponsring jämställt och jämlikt.

Sjöräddningssällskapet

En svävare på isen

Våra kunder har uttryckt en önskan om att vi ska stötta ideella räddningsinsatser. Sedan 2018 sponsrar vi Sjöräddnings­sällskapet i Arkösund med en svävare. 

Respekt i fotboll

Ungdomar spelar fotboll

Vi stöttar Östergötlands Fotbollsförbund i deras satsning för att förbättra klimatet på och runt fotbollsplanerna. Fokus just nu ligger på utbildningsinsatser mot föreningar med ungdomsverksamhet.

Östgötapriset

Vinnare av Östgötapriset 2018

Vi vill stötta och hylla intiativ som skapar trygghet i Östergötland. Prissumman på 175 000 kronor delas mellan ett eller flera initiativ med ett engagemang utöver det vanliga.

Portalen

Två medarbetare håller i en utbildning

Vi är partner till Portalens initiativ Starkare Tillsammans. Här delar vi med oss av kunskap om bank och försäkring. Fyra medarbetare är dessutom mentorer åt nya östgötar. 

Respekt i Hockey

Vi är också partners till Östergötlands Ishockeyförbunds satsning Respekt i hockey som syftar till att förbättra klimatet på och utanför rinken i Östergötland.