Just nu! Extra bra pris på bilförsäkring

Vi försäkrar varannan bil i Östergötland. Kolla upp ditt pris och försäkra din bil hos oss – just nu ger vi dig ett riktigt bra kampanjpris på bilförsäkringen!

Teckna till kampanjpris

Teckna bilförsäkringen redan nu för att ta del av rabatten. Du kan självklart välja ett senare startdatum för att det skall passa din situation.

Se pris och köp bilförsäkring

Bli kund i ett kundägt bolag

Det finns fördelar med att vara kund i ett kundägt bolag. När det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. I år delar vi ut 250 miljoner i återbäring till våra befintliga kunder. Bli kund du också så får du ta del av återbäringen nästa gång.

Fördelar som Förmånskund

Samla dina försäkringar och banktjänster hos oss för en enklare och tryggare vardag. Som Förmånskund får du rabatt på dina sakförsäkringar. Om du är Förmånskund 15 % får du även en reducering av självrisken på 1 200 kronor per år.

Villkor

Rabatt på personbilsförsäkringen gäller nytecknad försäkring. Försäkringsgivare är Länsförsäkringar Östgöta. Rabatten varierar mellan olika bilmodeller - gör en beräkning i vår köptjänst så ser du hur mycket rabatt du får på just din personbil.

Icons/70px/Quotation-mark-70
Aldrig några problem vid kontakt med er. Fått hjälp snabbt. Och - återbäringen uppskattas!
Kund i Länsförsäkringar Östgöta

  


Länsförsäkringar Östgöta