Samhällsengagemang

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Vårt samhällsengagemang

Vi ägs av våra kunder och vill verka för ett tryggt Östergötland fullt med möjligheter. Därför är vi är engagerade i samarbeten och aktiviteter som skapar gemenskap och trygghet runtom i regionen. Det handlar om exempelvis nattvandringar och nattfotboll, men också sådant som att våra anställda en dag i november delar ut 20 000 reflexer på hundratals platser över hela Östergötland.


Sponsring

Länsförsäkringar Östgöta samarbetar med ett stort antal föreningar i vår region. Det innebär att vi bidrar till att skapa en meningsfull fritid för tiotusentals barn och unga.

Grannsamverkan

Länsförsäkringar Östgöta är en aktiv partner i Grannsamverkan, som sker i samarbete med lokal polis. Med den digitala plattformen Coyards är det enkelt att kommunicera i slutna grupper och få aktuell information.


Östgötapriset

Bra idéer för Östergötland

Hur kan vi bidra till ett tryggare samhälle med större samhörighet? Med Östgötapriset – bra idéer för Östergötland vill Länsförsäkringar Östgöta lyfta fram och stötta hållbara initiativ som bidrar till ökad trygghet och gemenskap för östgötarna.

Nattfotboll som förenar

I Hageby, Norrköping, och Skäggetorp i Linköping stöttar vi Nattfotboll. Initiativ som lockar många ungdomar varje lördagkväll. Syftet är att skapa meningsfull sysselsättning, ny gemenskap och positiva förebilder. Och ha riktigt kul på vägen.