Vi söker en vd vars hjärta slår lite extra för ägarna

Länsförsäkringar Jönköping ägs av sina kunder och allt vi gör är i deras intresse. Nu söker vi en affärsmässig och modern ledare som värnar det lokala och som är närvarande på vår lokala marknad.

Grafisk bild med människor och texten Vi söker en vd vars hjärta klappar lite extra för våra ägare.
Länsförsäkringar Jönköping rekryterar ny vd

Vi söker dig som har relevant akademisk examen med erfarenhet från vd-tjänst eller haft motsvarande roll med eget resultat – och ledningsansvar på minst regionnivå. Vi ser gärna att du arbetat inom företag i den finansiella sektor som tydligt satt kunden i fokus. Du är prövad som ledare med mycket goda resultat och har lett andra chefer. Vidare har du ett tydligt, transparent och tryggt ledarskap som kännetecknas av erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsarbete. Vi ser med fördel att du även har jobbat med agila arbetssätt och metoder. 

Som person är du samhällsintresserad och har god förmåga att strategiskt kunna hantera komplexa sammanhang. Du är kommunikativt skicklig, såväl internt som externt, och har ett genuint intresse för att skapa goda relationer till medarbetare, kunder och samarbetspartners. I din personliga profil finner vi även affärsmässighet, god ekonomisk förståelse, nyfikenhet samt förmågan att ta vid och fortsätta driva påbörjat förändringsarbete. Slutligen ser vi att du har en modern ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn.  

Låter det som att det är dig vi söker? Läs mer här:

Se alla nyheter