Alla blir vinnare i Långaloppet

Nu utmanar vi alla länets invånare och föreningar att delta i Långaloppet - ett halvårslångt cykellopp från 1 april till 30 september med rörelseglädje och gemenskap i fokus. Registrera dig på Långaloppet.se.

Pappa med två döttrar på en cykel i en park.

Hållbarhet handlar om att hålla i längden. Då är en god hälsa en av nycklarna. Därför utmanar vi nu alla länets invånare* och föreningar* att delta i Långaloppet - ett halvårslångt cykellopp från 1 april till 30 september med rörelseglädje och gemenskap i fokus. För vår hälsa. För vår miljö. För att det är kul att röra sig. Och för att vinna fina priser. Med gemensamma krafter tror vi att vi kan cykla ihop 500 000 kilometer innan sista september.

250 000 kronor till länets föreningar

Givetvis vill vi också ha med så många som möjligt av våra driftiga föreningar i länet. Därför utmanar vi dem att tävla mot och med varandra, med möjlighet att vinna pengar varje månad. Och ännu bättre blir det om vi når målet att tillsammans cykla 500 000 kilometer. Då firar vi med att dela ut totalt 250 000 kronor i Långaloppet-bidrag till deltagande föreningar som har bra idéer om hållbarhetsprojekt som skapar ökad trygghet i Jönköpings län.

Om du redan är hängiven cykelfantast eller ännu bara har funderat på att börja cykla spelar ingen roll. All information hittar du på Långaloppet.se

Häng med i rörelsen! 

Till Långaloppet.se

*Gäller inte privatpersoner och föreningar i Habo och Mullsjö kommun

 

 

Se alla nyheter