Reflexvästar till förskolebarn

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Länsförsäkringar Jönköping kommer därför att dela ut reflexväster till alla förskolor och familjedaghem i Jönköpings län utan kostnad.

Reflexvästar till förskolebarn

Som ett kundägt bolag arbetar vi ständigt med att förebygga skador och öka tryggheten för alla våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Västarna är även bra att använda i dagsljus eftersom barnen syns tydligare när man är ute och rör sig i omgivningarna.

Därför kan förskolor och familjedaghem i vårt län nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i verksamheten.

Här kan du kostnadsfritt beställa reflexvästar till din förskola eller till dagbarn

Vi skickar normalt beställda västar inom en vecka, om leveransen kommer ta extra lång tid på grund av lagerstatus kommer vi att kontakta er och meddela detta. 

Fyll i förskolans uppgifter och välj hur många västar du vill ha i respektive färg. Storleken passar barn upp till ca 6 år.

  • Erbjudandet gäller förskolor och familjedaghem i Jönköpings län.
  • Du kan inte göra en beställning för en enskild avdelning utan beställningen måste gälla hela förskolan med ett gemensamt telefonnummer.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt. Istället kan privatpersoner köpa reflexvästar i vår Kontorsshop.
  • Västarna finns i en storlek som passar barn upp till sex år.
  • Du kan maximalt beställa lika många västar som ni har barn i er verksamhet just nu. Om du till nästa termin eller år behöver beställa fler kan du göra en ny beställning då.
  • Personal på förskolan kan också beställa västar. De finns i storlekarna S/M och L/XL enbart i färgen gult.
  • Materialet i västarna är giftfria och certifierade enligt Oeko-Tex Standard 100.

*) Fält markerade med * i formuläret är obligatoriska uppgifter.

OBS. Erbjudandet gäller endast förskolor i Jönköpings län

Bli en brandsuperhjälte

Genom initiativet Brandsuperhjältar vill vi lära barn hur de skyddar sig mot bränder. Vi har därför tagit fram ett informationsmaterial till förskolor som är anpassat för barn från fem år och uppåt. Barn som tagit del av informationen belönas med ett diplom. Läs mer och beställ kostnadsfritt

Fler säkerhetsprodukter till bra priser

Vi har ett stort utbud av säkerhetsprodukter till försäljning på våra lokala kontor till mycket förmånliga priser.

Till våra säkerhetsprodukter