­

LF Jämtland Support

Alla har olika förutsättningar att ägna sig åt aktiviteter kopplade till föreningslivet. Med en support på upp till 750 kronor vill vi på Länsförsäkringar Jämtland att fler ska kunna ägna sig åt det de älskar!

Så går det till

  • Supporten kan sökas av en ledare i en förening eller annan vuxen till ett barn eller en ungdom mellan 6 och 17 år.
  • Supporten är till för dem som inte kan bekosta en aktivitet kopplat till en förening själva. 
  • Vi ger support för till exempel medlemsavgifter, tävlingsavgifter, utrustning eller annat.
  • Det behöver inte vara idrott! Men aktiviteten som supportas ska ske inom ramen för en förening. 
  • Vi supportar för max 750 kronor. Om till exempel en medlemsavgift är mindre stöttar vi med den summan. Då kan vi supporta fler!

Sök support!

Mottagare av LF Jämtland Support
Utrustning

Välj en eller flera butiker där det funkar att din utrustning kvitteras ut. Om ingen av våra valbara butiker har det som behövs eller om du inte har möjlighet att besöka butikerna bocka i "Kan ej handla i nämnda butiker" så löser vi det tillsammans. 

 
Du som gjort ansökan

Supporten kan sökas av alla men det är viktigt att supporten går till de som behöver den mest. En förutsättning är att aktiviteten är mycket svår eller inte möjlig att bekosta själv. 

 

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Länsförsäkringar Jämtland och våra samarbetspartners för LF Jämtland Support sparar och behandlar dina uppgifter. Vi sprider inte inte informationen vidare men behöver dina uppgifter för att behandla din ansökan!