En för alla, alla för en

Hos oss på Länsförsäkringar är alla en del av något större. Att välja kundägt är ett val som gör skillnad för dig, för andra och för hela Gotland.

Kundägt - ett val som gör skillnad

Som kund hos oss får du inte bara den tjänst du köpt, du hjälper även grannen med ersättning för skadan på bilen, stöttar kollegans dotters fotbollslag, möjliggör arbete för psykisk hälsa på Gotland och mycket, mycket mer. Utan att det kostar dig något extra.

När det går bra för oss märks det över hela Gotland. Vi återinvesterar i bolaget för att vi ska vara ett lika tryggt val i framtiden som när vi startade 1828. Vi investerar i utveckling och hållbarhet på Gotland för att platsen där våra kunder bor och verkar ska bli den bästa möjliga. Med jämna mellanrum finns det även pengar över till våra ägare - och det är du som kund!

Vad säger våra kunder om kundägt?
Icons/70px/Quotation-mark-70
Jag tycker det märks att Länsförsäkringar engagerar sig i Gotland, och det känns bra för mig.
Jerker, försäkringskund

Återbäring - en del av att vara kundägd

Återbäring

Som försäkringskund kan du få återbäring de år som våra utgifter varit lägre än väntat. Det innebär att återbäring inte delas ut varje år. Om det blir återbäring eller ej beslutas på bolagsstämman.

Våra utgifter består till 70% av återbetalning till kunder i form av skadeersättning. Utöver detta går pengarna till arbete för att minska antalet skador, bolagets drift och utveckling av Gotland och framtiden.

Fullmäktige - kundernas gemensamma röst

Vårt fullmäktige är alla ägares röst. I fullmäktige ingår 33 stycken ledamöter, varav alla är kunder. Det är till dem du som kund vänder dig om du har tankar och idéer som du vill ska lyftas i bolaget.

Alla försäkringskunder kan bli medlemmar i fullmäktige, inför varje val kan du nominera dig själv eller någon du tycker skulle platsa i fullmäktige.

Fullmäktige är även med och fattar beslut på vår bolagsstämma tillsammans med styrelsen. Det är här som de bland annat beslutar om det blir återbäring eller inte.

Här kan du se vilka som sitter med i fullmäktige


LF Gotland