En för alla, alla för en

Hos oss på Länsförsäkringar är alla en del av något större. Att välja kundägt är ett val som gör skillnad för dig, för andra och för hela Gotland.

Emma, Crister, Monica, Thomas, Kerstin, Jerker, Kjell och Malin har alla valt kundägt.

Kundägt - ett val som gör skillnad

Som kund hos oss får du inte bara den tjänst du köpt, du hjälper även grannen med ersättning för skadan på bilen, stöttar kollegans dotters fotbollslag, möjliggör arbete för psykisk hälsa på Gotland och mycket, mycket mer. Utan att det kostar dig något extra.

När det går bra för oss märks det över hela Gotland. Vi återinvesterar i bolaget för att vi ska vara ett lika tryggt val i framtiden som när vi startade 1828. Vi investerar i utveckling och hållbarhet på Gotland för att platsen där våra kunder bor och verkar ska bli den bästa möjliga. Med jämna mellanrum finns det även pengar över till våra ägare - och det är du som kund!

Återbäring

Som försäkringskund kan du få återbäring de år som våra utgifter varit lägre än väntat. Det innebär att återbäring inte delas ut varje år. Om det blir återbäring eller ej beslutas på bolagsstämman.

Våra utgifter består till 70% av återbetalning till kunder i form av skadeersättning. Utöver detta går pengarna till arbete för att minska antalet skador, bolagets drift och utveckling av Gotland och framtiden.

HänderHjärta.jpg

AvdelareVåg.jpg

Guldkund och Länsbonus

Väljer du kundägt och samlar dina försäkringar och banktjänster hos oss får du som kund rabatter och erbjudanden.

Som Guldkund får du 20% rabatt på hushållets försäkringar*, gratis bankkort, vårt Guldkundsbrev med lokala erbjudanden till evenemang och andra förmåner och mycket mer.

Läs mer om hur du blir Guldkund

Inte riktigt Guldkund än? Då kanske du redan är berättigad Länsbonus på 5 eller 10% rabatt!

Läs mer om vår Länsbonus

Hållbarhet och samhällsengagemang

Som kundägt bolag är kundnyttan ledstjärnan i allt vi gör. Våra insatser för ett tryggt och hållbart samhälle gynnar inte enbart våra kunder, det är ett sätt för oss att göra gott för hela Gotland. Tack vare dig som kund är det arbetet möjligt!

Vårt arbete kring hållbarhet och samhällsengagemang

Fullmäktige - kundernas gemensamma röst

Vårt fullmäktige är alla ägares röst. I fullmäktige ingår 33 stycken ledamöter, varav alla är kunder. Det är till dem du som kund vänder dig om du har tankar och idéer som du vill ska lyftas i bolaget.

Alla försäkringskunder kan bli medlemmar i fullmäktige, inför varje val går det att nominera sig själv eller någon man tycker skulle platsa i fullmäktige.

Fullmäktige är även med och fattar beslut på vår bolagsstämma tillsammans med styrelsen. Det är här som de bland annat beslutar om det blir återbäring eller inte.

Här kan du se vilka som sitter med i fullmäktige