Doktorns Backe (Hyresbostäder)

Doktorns Backe (Hyresbostäder)

Hyresrätter på Folke Zetterwalls gata i Hässleholm

I kv. Lustgården, Folke Zetterwalls gata 1, 3 och 5, beläget i centrala Hässleholms södra del, finns 3 st flerfamiljshus med 9 lägenheter (hyresrätt) i varje. Husen är uppförda 2003, 2006 och 2007.

Husen ägs av Doktorns Backe AB, ett fastighetsbolag som är helägt av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Byggnaderna kännetecknas av hög byggteknisk standard. Hänsyn är tagen till miljön i så väl byggmaterial som i boendet. Generellt gäller att lägenheterna är försedda med parkettgolv samt med kakel/klinker i våtutrymmen. 

Lägenheterna är belägna i lugn naturparksmiljö. Samtidigt når du centrums alla serviceinrättningar, såsom järnvägsstation, butiker, vårdcentral, köpcentra, bibliotek, bank och post inom 5 minuters gångavstånd.

Vi erbjuder 3 – 4 rumslägenheter i storlekar mellan 69 och 92 kvadratmeter. Kallförråd är anordnade i direkt anslutning till huvudbyggnaden och parkeringsplatser som hör till fastigheten är försedda med uttag för motorvärmare. Garageplatser finns att tillgå i viss omfattning. Vi har även övernattningsrum för uthyrning till dina eventuella gäster.

3 rum och kök. Yta 69 kvm

En 3:a med öppen planlösning. 2 stycken rymliga sovrum och stor balkong i sydvästläge.

Se planlösning

3 rum och kök. Yta 79 kvm

Vår ”stora” 3:a kännetecknas också av samma öppna planlösning med rymliga sovrum och förvaringsutrymmen. Den väl tilltagna balkongen ger skön kvällssol.

Se planlösning

4 rum och kök. Yta 92 kvm

I vår 4:a erbjuder vi samma höga standard avseende planlösning som övriga lägenheter. Lägg även märke till den generösa hallen.

Se planlösning

Intresseanmälan

Formulär för intresseanmälan

Felanmälan

Formulär för felanmälan