Fordonsförsäkring

Räkna ut pris & köp försäkring

Så behandlar vi personuppgifter

Vilken ära att Svenskt Kvalitetsindex (SKI) utsett oss till försäkringsbolaget med Sveriges nöjdaste kunder. Vi är kundägda och det betyder att vi alltid måste lyssna och förstå vad du behöver. Det kan vara det som gör att ni är nöjda med oss. Det kan också vara det att vi finns nära dig, och alltid redo att hjälpa till. Tack för förtroendet! **Delad förstaplats.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Val av fordon

Motorcykelförsäkring

MC-försäkring

För dig som vill försäkra din motorcykel har vi lösningar anpassade till ditt användande.

Mopedförsäkring

Mopedförsäkring

Beroende på vilken moped du har så skiljer sig våra försäkringar åt. Hos oss kan du välja på vilken nivå du vill skydda din moped.

Entusiastbil

Veteranbilsförsäkring

Om du har en veteranbil eller hobbybil så vänder sig vår entusiastförsäkring till dig. Med en entusiastförsäkring är din bil helförsäkrad.

Husbilsförsäkring

Husbilsförsäkring

Med vår husbilsförsäkring ingår den obligatoriska trafikförsäkringen, du kan även välja att utöka ditt skydd utifrån dina behov.

Husvagnsförsäkring

Husvagnsförsäkring

Din husvagn täcks inte fullt ut av din bils försäkring. Du kan därför behöva försäkra din husvagn för ett fullgott skydd.

Lätt lastbilsförsäkring

Lätt lastbilsförsäkring

Försäkra din lätta lastbil hos oss. Grunden är den obligatoriska trafikförsäkringen, vi har även lösningar för ett utökat skydd.

Släpvagnsförsäkring

Släpvagnsförsäkring

Din bils trafikförsäkring täcker inte alla skador som kan uppstå med din släpvagn. Här hittar du kompletterande försäkringar för ditt släp.

Terränghjuling

Teränghjulingsförsäkring

Trafikförsäkring är ett krav enligt lag, även om du bara kör din terränghjuling i skogen. Vi erbjuder försäkringslösningar utifrån dina behov.

Snöskoterförsäkring

Snöskoterförsäkring

Äger och använder du en snöskoter krävs det en trafikförsäkring enligt lag. Vi kan även hjälpa dig att teckna ytterligare skydd.

Bilförsäkring

n trygg och bra bilförsäkring som tål att jämföras.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt. 

Mer om skadeanmälan