Välkommen till vår nya entré i Karlskrona

Mats, Renée och Jens på nya kontoret i Karlskrona.

LF Blekinge genomför en omfattande om- och tillbyggnad av sin fastighet på Stortorget i Karlskrona. Till sommaren ska projektet vara färdigt, men redan nu öppnar den nya receptionen för att ta emot kunder. Entrén är flyttad till Klaipedaplatsen och blir en lättillgänglig kundmottagning, närmare de stora gångstråken i centrum. Nya mötesrum för kundrådgivning inom bank och försäkring står redan färdiga och fler är under uppförande.


– Vi har ägt huset i över tjugo år och är mycket glada över att kunna förbättra och anpassa lokalerna efter de behov som finns idag. Till skillnad från många konkurrenter inom både bank- och försäkringsverksamhet så väljer vi att skala upp vår lokala satsning istället för att lägga ner kontor och centralisera verksamheten, säger Jens Listerö, vd för LF Blekinge och tillägger:
- Vi tror mycket på marknaden i Blekinge och inte minst Karlskrona som står inför en spännande tillväxt just nu. Därför behöver vi kunna ta emot fler kunder och ha möjlighet att växa med fler medarbetare. Idag har huset 30 arbetsplatser och när projektet är färdigt kommer det att finnas 75.


Receptionen bemannas inom kort. Officiell invigning av lokalerna sker när hela huset står färdigt.

Ring eller mejla mig gärna

Se alla nyheter