Gratis reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Bergslagen att alla förskolor i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län att helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar.

Beställ reflexvästar till din förskola

Tänk på att:

OBS! Just nu hög efterfrågan

Just nu är det hög efterfrågan på våra reflexvästar, vilket vi förstås tycker är jätteroligt. Beräknad leveranstid inom 3 månader. Ha en skön höst på förskolan!

Barn med reflex

Beställ även reflexpromenad till förskolan

Som tack för att ni tänker på barnens trygghet kan ni nu även beställa helt konstadfria reflexpromenader till er förskola. Materialet används helst när det är mörkt, antingen i skogen, i ett bostadsområde eller på förskolegården. De är bäst lämpliga för åldern 4-5 år. Reflexpromenaderna används helst när det är mörkt, antingen i skogen, i ett bostadsområde eller på förskolegården.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Reflexpromenaderna beställs tillsammans med reflexvästarna. Kom ihåg att sätta ett kryss i beställningsformuläret.

Läs mer om reflexpromenaden här

 

Vårt lokala hållbarhetsarbete

Våra kunder lever och verkar där vi lever och verkar. Därför är det en viktig ansvarsfråga för oss att engagera oss i utvecklingen där vi bor. När vi går med vinst ser vi till att alltid återinvestera i vårt lokala samhälle. Oftast genom samarbeten med lokala krafter, där vi tillsammans kan göra livet bättre för oss och våra grannar. Alltid med ett extra fokus på barn och unga, vår framtid.

För en hållbar framtid


Länsförsäkringar Bergslagen