Gratis reflexvästar till förskolor

Tryggare förskolebarn med våra reflexvästar

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Bergslagen nu att alla förskolor i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län att helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar.

Beställ reflexvästar till din förskola

Beställ reflexvästar till din förskola

Kostnadsfria reflexvästar till alla förskolor i Västmanlands och Örebro län

Som ett kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Det vet vi att förskolor är duktiga på. Därför kan förskolor och pedagogisk omsorg i vårt område nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i deras verksamhet.

OBS! Just nu är västarna slut i lagret. Beräknad leverans i slutet av oktober.

 

Beställ reflexvästar till din förskola

Tänk på att:

  • Erbjudandet gäller förskolor och pedagogisk omsorg i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län.
  • Du kan inte göra en beställning för en enskild avdelning utan beställningen måste gälla hela förskolan med ett gemensamt telefonnummer.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt. Istället kan privatpersoner köpa reflexvästar i vår Kontorsshop.
  • Storlek extra small passar uppskattningsvis barn i åldern 1-4 år, och storlek small barn i åldern 4-6 år.
  • Du kan maximalt beställa lika många västar som ni har barn i er verksamhet just nu. Om du till nästa termin eller år behöver beställa fler kan du göra en ny beställning då.

Se filmerna från våra förskolor

Se filmen när Länsförsäkringar Bergslagens vd, Mikael Sundquist besöker Villa Utsikten förskola i Västerås för att höra hur de använder västarna och vilken nytta de gör för verksamheten:

Varför har man på sig reflexväst? Vilken färg är snyggast på reflexvästarna? Vad ska du bli när du blir stor? Barnen är glada för sina reflexvästar – och trygga i trafiken. Se filmen för att höra barnen själva berätta: