Gratis reflexvästar till förskolor

Vi vill att alla barn ska vara trygga i trafiken. Därför erbjuder vi på Länsförsäkringar Bergslagen att alla förskolor i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län att helt kostnadsfritt beställa våra reflexvästar.

Beställ reflexvästar till din förskola

Som ett kundägt bolag arbetar vi med att förebygga skador och öka tryggheten för våra kunder. Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexväst. Det vet vi att förskolor är duktiga på. Därför kan förskolor och pedagogisk omsorg i vårt område nu beställa reflexvästar kostnadsfritt för att användas i deras verksamhet.

Tänk på att:

  • Erbjudandet gäller förskolor och pedagogisk omsorg i Västmanlands och Örebro län samt Heby kommun i Uppsala län.
  • Du kan inte göra en beställning för en enskild avdelning utan beställningen måste gälla hela förskolan med ett gemensamt telefonnummer.
  • Privatpersoner kan inte beställa reflexvästar kostnadsfritt. Istället kan privatpersoner köpa reflexvästar i vår Kontorsshop.
  • Storlek extra small passar uppskattningsvis barn i åldern 1-4 år, och storlek small barn i åldern 4-6 år.
  • Du kan maximalt beställa lika många västar som ni har barn i er verksamhet just nu. Om du till nästa termin eller år behöver beställa fler kan du göra en ny beställning då.

Besök på en förskola

Se filmen när Länsförsäkringar Bergslagens vd, Mikael Sundquist besöker Villa Utsikten förskola i Västerås för att höra hur de använder västarna och vilken nytta de gör för verksamheten.