Samboskap, giftermål och olika familjekonstellationer

Hur påverkar juridiken vardagslivet? Lär dig mer – ta del av vårt webbinarium!

Livets skeden medför alla olika juridiska konsekvenser. Vad gäller när du flyttar ihop och blir sambo? Hur ser det ut om du i stället gifter sig? Och varför är det extra viktigt att ha koll på juridiken om du lever i en bonus- eller regnbågsfamilj? I detta webbinarium får du träffa Helena Koos, familjejurist på Lexly och Rafel Yevno, bankrådgivare som ger sina bästa tips om hur du tryggar dig och din familj genom livet.

Delta i webbinariet

  • Längd: max 30 minuter
  • Webbinariet sänds: 27 september, klockan 19.00. Då kan du ställa frågor live i chatten till våra experter
  • Du också se webbinariet i efterhand och skicka in dina frågor via formuläret nedan

Lär dig mer – ta del av webbinariet här

Erbjudande

Juridisk trygghet för dig och din familj

Med rätt avtal kan du känna dig trygg. Som kund hos Länsförsäkringar Bergslagen får du 20 procent rabatt på samtliga avtal skrivna online eller med jurist hos Lexly. Det kan till exempel handla om att skriva samboavtal vid gemensamt bostadsköp, hjälp med bodelningsavtal vid en separation eller stöd och rådgivning om du hamnat i en konflikt.

Läs mer om erbjudandet

Träffa våra experter

Helena Koos, familjejurist Lexly

Helena är familjejurist på Lexly och hjälper till med juridisk rådgivning och att skriva korrekta juridiska dokument, exempelvis testamenten, framtidsfullmakter, samboavtal, äktenskapsförord med mera. Hon kan svara på alla familjerättsliga frågor.

Icons/70px/Quotation-mark-70
För att veta vad lagen säger om olika livshändelser och i förväg kunna fatta kloka beslut utifrån det är det bra att ha koll på juridiken
Helena Koos, familjejurist Lexly

Rafael Yevno, bankrådgivare och expert på privatekonomiska frågor

Rafael jobbar som privatrådgivare på banken i Örebro och hjälper kunder i olika faser i livet med ekonomisk trygghet kring sparande och lån. I hans roll ingår också att identifiera och medvetandegöra kunderna kring deras juridiska behov.

Ställ din fråga


Länsförsäkringar Bergslagen