Erbjudanden

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Guldkund Företag

Låt oss ge dig Guldkänsla

En del företagare säger att det är känslan av koll när företagets försäkringar är samlade på ett ställe. Andra pekar på pengarna de sparar. Ytterligare någon pratar om känslan av personlig kontakt och engagemang. Det vi ser hos våra kunder är bredare leenden, lugnare steg och till och med lägre puls.

Jag vill veta mer, kontakta mig

Vill du veta mer om Guldkund för företagare eller vill du ha hjälp att bli Guldkund. Ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Boendeförsäkring

Du får 40 procent rabatt på din privata boendeförsäkring, om du är ägare till minst 33% eller VD i företaget. Den kan kombineras med andra rabatter på boendeförsäkringar hos oss.

Förebygg skador

Du får 400 kr rabatt på skadeförebyggande produkter som till exempel brandsläckare, billarm och vattenfelsbrytare.

MER-försäkring

Du får 40 procent rabatt på MER-försäkringen på företagets fordonsförsäkring.

Grundsjälvrisk

Du får 40 procent rabatt på grundsjälvrisken på företagsförsäkringen. Gäller 1 gång per år vid ersättningsbar skada

Guldkundsbrev med överraskningar

Fyra gånger per år skickar vi ett digitalt nyhetsbrev till våra Guldkunder. Det brevet laddar vi, förutom med bra information till dig som kund, ofta med biljetter till olika aktiviteter eller andra överraskningar. Allt för att du ska få lite extra guldkänsla.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.