Val till fullmäktige. Gör din röst hörd!

Hej alla ägare i Mark, Svenljunga och Tranemo, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmål!

I normala tider, utan pandemier, brukar vi i februari ordna kundträffar i samband med valen till fullmäktige. Men i år är det inget normalt år och vi måste dessvärre ställa in våra kundträffar. Som sakförsäkringskund och delägare hos oss får du ändå möjlighet att göra din röst hörd i de lokala fullmäktigevalen för regionerna Södra (Mark, Svenljunga och Tranemo) och Dalsland (Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmål).

Årets val till fullmäktige

Inför årets fullmäktigeval ska totalt fjorton fullmäktigeledamöter väljas för region Södra och region Dalsland. Mandattiden sträcker sig från 2021 till 2024. Fullmäktiges nomineringskommitté har tagit fram ett förslag på fullmäktigekandidater som du kan vara med och godkänna.

Vill du veta mer om fullmäktiges uppdrag och hur nomineringskommittén arbetar, klicka här och läs mer.

Så här gör du för att godkänna kandidaterna

  • Det är du som är sakförsäkringskund och delägare i Mark, Svenljunga, Tranemo, Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmål i år som kan vara med och välja dina lokala kandidater. Presentation av kandidaterna kan du ta del av med hjälp av länkarna nedan.
  • Om du vill vara med och välja dessa kandidater går du vidare genom att välja den region du tillhör och sedan vidare till formuläret för att godkänna nomineringskommitténs och fullmäktiges förslag till fullmäktigekandidater.
  • Valet är öppet till och med den 31 januari. Valresultatet kommer att publiceras på vår webbplats den 8 februari för Mark, Svenljunga och Tranemo samt den 11 februari för Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud och Åmål.

Dina lokala representanter

Nomineringskommittén har nominerat sju lokala kandidater till fullmäktige i respektive region. Här kan du läsa mer om dem. Här kan du också klicka dig vidare för att godkänna kandidaterna.

Region Södra

Region Dalsland

Har du frågor?

Kontakta Kerstin Sandin på 0521-27 31 10 eller kerstin.sandin@lansforsakringar.se.

Gör din ägarröst hörd på ditt försäkringsbolag!

Länsförsäkringar Älvsborg