Välkommen till fullmäktigeval

Vi är ett lokalt kundägt bolag. Våra kunder är våra enda ägare och du är en av dem. Det innebär att du har möjlighet att delta vid val av ägarrepresentanter från din kommun till fullmäktige, som är det högsta beslutande organet i Länsförsäkringar Älvsborg. Ta chansen att vara med och påverka bolagets framtid och dessutom lära dig mer om hur du kan bli tryggare i trafiken.

2020 hålls valet till fullmäktige i regionerna Älvdalen och Östra.

Region Älvdalen

Fullmäktige för region Älvdalen väljs av och bland kunderna i kommunerna Lilla Edet, Trollhättan och Vänersborg. Enda kravet är att du har en sakförsäkring hos oss.

Förslag till fullmäktigevalet region Älvdalen

Så går det till

När? Torsdagen den 30 januari. Fullmäktigemötet startar klockan 18.00, men vi finns på plats redan klockan 17.00 tillsammans med NTF, som också har med sin mopedsimulator. Välkommen i god tid för att testa!

Var? Quality Hotel, Nabbensbergsvägen 2 i Vänersborg.

Hur? Vi bjuder på lite att äta och dricka. Våra skadeförebyggare pratar tillsammans med NTF om vad vi gemensamt kan göra för att bli mer trygga i trafiken.

Anmälan: Senast den 20 januari genom att fylla i formuläret HÄR.

Region Östra

Fullmäktige för region Östra väljs av och bland kunderna i kommunerna Herrljunga och Ulricehamn. Enda kravet är att du har en sakförsäkring hos oss.

Förslag till fullmäktigeval region Östra

Så går det till

När? Tisdagen den 4 februari. Fullmäktigemötet startar klockan 18.00, men vi finns på plats redan klockan 17.00 tillsammans med NTF, som också har med sin mopedsimulator. Välkommen i god tid för att testa!

Var? Hotell Lassalyckan, Sanatoriebacken 10 i Ulricehamn

Hur? Vi bjuder på lite att äta och dricka. Våra skadeförebyggare pratar tillsammans med NTF om vad vi gemensamt kan göra för att bli mer trygga i trafiken.

Anmälan: Senast den 22 januari genom att fylla i formuläret HÄR.

 

Har du frågor?

Kontakta Kerstin Sandin på 0521-27 31 10 eller kerstin.sandin@lansforsakringar.se.

Välkommen!

Styrelsen

Länsförsäkringar Älvsborg