Länsförsäkringar ny leverantör av sjukvårdsförsäkring i Söderberg & Partners frivilliga grupplösning

Från och med den 1 september är Länsförsäkringar leverantör av sjukvårdsförsäkring i Söderberg & Partners upphandlade frivilliga gruppförsäkringslösning för stora företag.

Länsförsäkringar tar även över ett befintligt bestånd i samband med de går in som ny leverantör.

– Länsförsäkringars starka varumärke i kombination med ett vasst erbjudande inom sjukvårdsförsäkring är helt rätt för vår lösning och någonting vi gärna bär ut till våra kunder, säger Martin Winberg, partner på Söderberg & Partners.

– Vi differentierade vårt erbjudande för att kunna vara rätt alternativ för fler kunder, olika företag med olika behov. Det är vad marknaden efterfrågar, och erbjudandet är framtaget i nära dialog med både kunder och förmedlare, säger Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.

För ytterligare information kontakta:

Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar, telefon 073-96 41219

Pär Grip, ansvarig analytiker på Söderberg & Partners, 076-149 50 94

Presskontakt Länsförsäkringar, 08-588 41850, press@lansforsakringar.se

Dokument & länkar

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden