Hyr kontor, lokal eller lägenhet i centrala Umeå

Länsförsäkringar Västerbotten äger, förvaltar och utvecklar kvarteret Fabriken i centrala Umeå. Under åren 2022-2024 utvecklar vi de västra delarna i kvarteret och bygger en helt ny fastighet med plats för bostäder, kontor, restauranger och övrig verksamhet. På innergården skapas en oas för samvaro och rekreation, och i källarvåningen ett garage med totalt 34 parkeringsplatser. Inflyttning sker den 1 september 2024.

Intresserad av en hyreslägenhet?

Nya Fabriken 5 & 6 kommer att inrymma sammanlagt 58 hyreslägenheter – vi bygger 6 stycken 1 rok, 19 stycken 2 rok, 29 stycken 3 rok samt 4 stycken 4 rok. Vill du anmäla intresse för att hyra en av lägenheterna? Vi tar löpande emot intresseanmälningar, vänligen fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan hyreslägenhet

Intresseanmälan hyreslägenhet

Ange önskad storlek, flera val är möjliga:

Intresserad av att hyra kontors- eller butikslokal?

Är du intresserad av att hyra lokal för din verksamhet? Kontakta vår fastighetschef Thomas Johansson (kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan).

Utförande, generell beskrivning*

Entrédörr Svart glasad säkerhetsdörr i trä från loftgång. De lägenheter som har ingång från trapphus har tät säkerhetsdörr, svart.
Balkongdörr Glasad dörr i trä, vit invändigt.
Innerdörrar Vita släta homogena dörrar.
Golv Askgolv i vardagsrum, kök, sovrum, passage. Grå/beige klinker i hall och WC/Dusch.
Listverk Vita golvlister och dörrfoder.
Kök Köksinredning i varmgrå kulör, kyl- och frysskåp (mindre lägenheter kombinerad kyl/frys). Ljus och lätt mönstrad laminatbänkskiva, diskbänksplåt med ho, infälld häll, inbyggd ugn, diskmaskin i rostfritt utförande, inbyggd köksfläkt och bänkbelysning.
Badrum Tvättställ med kommod, wc-stol, spegelskåp med belysning, duschdörrar i glas, laminatbänkskiva och väggskåp i vitt, tvättmaskin och torktumlare (i mindre lägenheter kombimaskin).
Förvaring

Vita garderober/högskåp (färg lika köksinredning om de ligger i direktanslutning till köket). Hatthylla i hall. I klädkammare ingår en kapphylla.

* Observera att mindre ändringar och avsteg från ritningar, illustrationer,
 uppskattade ytor etc kan uppstå under projektering och byggprocess.

Skiss över innergården, en gemensam yta för umgänge och rekreation.