Hyr kontor, lokal eller lägenhet i centrala Umeå

Länsförsäkringar Västerbotten äger, förvaltar och utvecklar kvarteret Fabriken i centrala Umeå. Under åren 2022-2024 utvecklar vi de västra delarna i kvarteret och bygger en helt ny fastighet med plats för bostäder, kontor, restauranger och övrig verksamhet. På innergården skapas en oas för samvaro och rekreation, och i källarvåningen ett garage med totalt 34 parkeringsplatser. Planerad inflyttning sommaren 2024.

Intresserad av en hyreslägenhet?

Nya Fabriken 5 & 6 kommer att inrymma sammanlagt 58 hyreslägenheter – vi bygger 6 stycken 1 rok, 19 stycken 2 rok, 29 stycken 3 rok samt 4 stycken 4 rok. Vill du anmäla intresse för att hyra en av lägenheterna? Vi tar löpande emot intresseanmälningar, vänligen fyll i formuläret nedan.

Intresseanmälan hyreslägenhet

Ange önskad storlek, flera val är möjliga:

Intresserad av att hyra kontors- eller butikslokal?

Är du intresserad av att hyra lokal för din verksamhet? Kontakta vår fastighetschef Thomas Johansson (kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan).

Utförande, generell beskrivning*

Entrédörr Svart glasad säkerhetsdörr i trä från loftgång. De lägenheter som har ingång från trapphus har tät säkerhetsdörr, svart.
Balkongdörr Glasad dörr i trä, vit invändigt.
Innerdörrar Vita släta homogena dörrar.
Golv Askgolv i vardagsrum, kök, sovrum, passage. Grå/beige klinker i hall och WC/Dusch.
Listverk Vita golvlister och dörrfoder.
Kök Köksinredning i varmgrå kulör, kyl- och frysskåp (mindre lägenheter kombinerad kyl/frys). Ljus och lätt mönstrad laminatbänkskiva, diskbänksplåt med ho, infälld häll, inbyggd ugn, diskmaskin i rostfritt utförande, inbyggd köksfläkt och bänkbelysning.
Badrum Tvättställ med kommod, wc-stol, spegelskåp med belysning, duschdörrar i glas, laminatbänkskiva och väggskåp i vitt, tvättmaskin och torktumlare (i mindre lägenheter kombimaskin).
Förvaring

Vita garderober/högskåp (färg lika köksinredning om de ligger i direktanslutning till köket). Hatthylla i hall. I klädkammare ingår en kapphylla.

* Observera att mindre ändringar och avsteg från ritningar, illustrationer,
 uppskattade ytor etc kan uppstå under projektering och byggprocess.

Skiss över innergården, en gemensam yta för umgänge och rekreation.

 

Kontors- och butikslokaler

Fastigheten kommer att inrymma kontorslokaler på motsvarande 1 740 kvm. Dessa ligger på våningsplan 1 och kan delas i mindre ytor.

Bottenvåningen inrymmer både kontors- och butikslokaler från 124 kvm upp till 476 kvm. Det finns också en lokal anpassad för restaurangverksamhet på 600 kvm.

Är du intresserad av att hyra lokal för din verksamhet? Kontakta vår fastighetschef Thomas Johansson (kontaktuppgifter längre ned på sidan).