Samhällsengagemang

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Samhällsengagemang hos Länsförsäkringar Västerbotten

Vi återinvesterar i Västerbotten

Länsförsäkringar Västerbotten står för trygghet, närhet och engagemang i det lokala samhället. Vårt samhällsengagemang tar sin utgångspunkt i att vi som lokalt företag kan skapa värden för såväl samarbetspartners som för samhället i stort. Det ger oss möjlighet att bidra till ett tryggare Västerbotten, en bättre plats att leva, bo och arbeta på. För oss innebär samhällsengagemanget att vi återinvesterar i ett tryggare Västerbotten.

Vi återinvesterar i projekt som får fler att må bra, hitta sitt sammanhang och se en framtid full av möjligheter. På så sätt är du som kund med och bidrar till att fler kommer till sin rätt. Vi vet att små saker kan göra stor skillnad. Ju fler som kommer till sin rätt, desto mer växer vi tillsammans. Och då blir hela samhället tryggare och vår del av landet ett ställe där människor känner sig hemma.

Vi söker fler som delar vår vision om ett tryggare Västerbotten. Företag, organisationer, frivilliga. Stora aktörer och små, i stan och på landbygden – tillsammans kan vi hjälpas åt!

Hållbara samarbeten

Att stötta idrott, kultur och sociala projekt är en del av vårt hållbarhetsarbete och ett sätt att arbeta med vår vision "Tillsammans skapar vi en trygg framtid i Västerbotten”.

2019 samarbetar vi bland annat med dessa organisationer som på olika sätt jobbar för ett hållbart samhälle. Det är långsiktiga projekt med tydlig koppling till socialt ansvar, trygghet och inkludering.

  • Hjältarnas Hus
  • Västerbottens fotbollsförbund - Grönt kort för Fair Play
  • Parasport Västerbotten
  • Civilförsvarsförbundet Västerbotten

Vilka föreningar och organisationer stöttar vi?

Så långt det är möjligt ska våra bidrag och sponsormedel integreras i vårt övergripande samhällsengagemang. Vi återinvesterar i föreningar och organisationer som genom sin verksamhet bidrar till att skapa ett tryggare Västerbotten.

Vill ni samarbeta med oss? Fyll i vår webbansökan här