Personförsäkring

Skydda dig och din familj

Ekonomisk trygghet om något skulle hända är viktigt. Vi kan erbjuda försäkringar som hjälper till om du eller någon i familjen skulle drabbas av en olycka eller en sjukdom.

Vill du prata försäkring med oss?

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Vilken ära att Svenskt Kvalitetsindex (SKI) utsett oss till försäkringsbolaget med Sveriges nöjdaste kunder. Vi är kundägda och det betyder att vi alltid måste lyssna och förstå vad du behöver. Det kan vara det som gör att ni är nöjda med oss. Det kan också vara det att vi finns nära dig, och alltid redo att hjälpa till. Tack för förtroendet!

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Våra personförsäkringar

Barnförsäkring

Barnförsäkring

Med vår barnförsäkring kan du vara trygg redan från födseln. Försäkringen gäller om ditt barn skulle drabbas av sjukdom eller olycksfall.

Gravidförsäkring

Gravidförsäkring

Vår gravidförsäkring är kostnadsfri och ger ett skydd för både dig som är gravid och ditt barn. Efter födseln gäller gravidförsäkringen för ditt barn under de första sex månaderna. 

Livförsäkring

Livförsäkring

Med vår livförsäkring ger du din familj ekonomisk trygghet om du skulle avlida. Det ger möjlighet till andrum för din familj utan att behöva tänka på det ekonomiska. 

Olycksfall & sjukdom vuxen

Olycksfallsförsäkring

Du kanske är försäkrad mot olycksfall och sjukdom via din arbetsgivare eller facket. Men om olyckan skulle vara framme utanför arbetstid är det bra att komplettera med vår försäkring som gäller dygnet runt och täcker både olycksfall och sjukdom. 

Sjukvårdsförsäkring

Sjukvårdsförsäkring

Med vår sjukvårdsförsäkring får du enkelt tillgång till vård och rehabilitering. Vi erbjuder bland annat personlig rådgivning genom samtalsstöd eller snabba svar på webben. Dessutom hjälper vi dig med att förebygga eventuella sjukdomar och ovanor. 

Bolåneskydd

Sjukvårdsförsäkring

Med vår Bo kvar-försäkring bor du tryggt och får ekonomisk trygghet för dig och familjen vid sjukdom, arbetslöshet och dödsfall.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt. 

Mer om skadeanmälan