LF Kalmar håller lördagsöppet för att motverka bedrägerier

Bedrägeriförsöken ökar i samhället och medierna rapporterar om fruktansvärda metoder där vem som helst kan bli drabbad. Därför väljer nu LF Kalmar att välkomna sina kunder till kontoren lördag den 13 april för att få hjälp med förebyggande åtgärder för att minska risken att bli drabbad.

Henrik Jonsson, lokal bankchef LF Kalmar

- Vi vill ge våra kunder möjlighet att komma till oss utan att behöva boka tid, och när det passar dem. Genom att hålla öppet en lördag hoppas vi att fler kan ha möjlighet att besöka oss och ta chansen att få en genomgång om hur de skyddar sig mot bedrägerier. På så sätt hoppas vi att detta i förlängningen kan bidra till att färre bedrägerier sker, säger Henrik Jonsson, lokal bankchef på LF Kalmar.

Under lördagen den 13 april kommer kunderna erbjudas hjälp med en översyn av sin situation, se över produkter som inte används, och få en genomgång av beloppsgränser, tillfälliga spärrar samt utbildning kring vad kunderna ska tänka på för att inte bli lurad av bedragare.

- Vi jobbar löpande med olika insatser för att hjälpa våra kunder och göra det svårare för bedragarna. Att hålla öppet denna lördag är inte en enskild insats utan en av många. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra skydd för att motverka att bedragare ska komma åt våra kunders pengar, säger Henrik Jonsson.

Följande kontor håller öppet klockan 11-15:

Kalmar, Norra Långgatan 17
Västervik, Storgatan 10
Oskarshamn, Östra Torggatan 1
Nybro, Bangatan 8
Borgholm, Storgatan 51
Vimmerby, Sevedegatan 34

Ring eller mejla mig gärna

Se alla pressmeddelanden