Vinst för oss – vinst för dig som kund

Vinst för oss – vinst för dig som kund

Länsförsäkringar Södermanland är ett lokalt och kundägt bolag, där du som försäkringskund äger bolaget. Vi arbetar för det långsiktigt bästa för våra ägare och därmed också för våra kunder.

Ibland har vi lägre skadekostnader än bolaget budgeterat för. Då blir det ett överskott som kan betalas tillbaka till dig som kund och ägare i form av återbäring. 2017 gjorde Länsförsäkringar Södermanland ett mycket bra resultat. Vi hade ett starkt resultat inom sakförsäkringsverksamheten och en god avkastning på vår egen kapitalförvaltning. Därför kan vi i år ge tillbaka av vårt goda resultat till dig som kund. Du som sakförsäkringskund, och som är berättigad till återbäring, kommer att vara med och dela på de drygt 100 miljoner kronor som vi delar ut i år.

Du som har rätt till återbäring kommer, i början av hösten, att få brev hem i brevlådan med besked om hur mycket pengar du får tillbaka. Återbäringen kommer att betalas ut under hösten.

För att få din återbäring utbetald på ett enkelt sätt, måste du registrera ditt kontonummer på webben. Så här gör du*: 

  1. Logga in på Mina sidor med BankID eller säkerhetsdosa (du kan tyvärr inte använda pinkod eller mobilappen).
  2. Klicka på ditt namn längst upp på sidan och välj Inställningar i den personliga menyn. 
  3. Klicka på pilen vid Utbetalning och klicka sedan på Ändra konto. Välj därefter bank och fyll i konto. Klicka på Spara ändringar. Färdigt!

 

* Beskrivningen är uppdaterad 16 maj 2018 på grund av fördändringar på Mina sidor. I beskrivningen har vi utgått från en inloggning via dator med full skärmstorlek och standardupplösning.