Åskskydd för villaägare

Varje år vållar åsk- och blixtnedslag stor ekonomisk skada för det svenska samhället. Det är också en av de vanligaste orsakerna till att du som kund väljer att kontakta oss till följd av skada. Därför har vi tillsammans med Mericon Sverige tagit fram ett förmånligt erbjudande till våra kunder där du just nu kan beställa ett överspänningsskydd med installation från 4 000 kronor.

Åskskydd för villaägare

Vad är överspänningsskydd?

Ett överspänningsskydd leder överspänningar till elnätets jord i stället för vidare in i huset där det kan göra skada på din elektroniska utrustning. Skyddet monteras i de allra flesta fall i elcentralen och fungerar som en sorts säkerhetsventil för elnätet.

Om erbjudandet

Du som har försäkrat en villa hos oss på Länsförsäkringar Södermanland kan köpa ett överspänningsskydd med installation till ett rabatterat pris från 4 000 kr inklusive moms (ordinarie cirkapris 5 900 kronor inklusive moms) förutsatt att du är berättigad till ROT-avdrag. Med ett installerat överspänningsskydd får du också 5 procent rabatt på din villaförsäkring. Observera att du behöver höra av dig och meddela oss när överspänningsskyddet är installerat.

Så beställer du

Du beställer ditt överspänningsskydd med installation på Mericons hemsida via länken nedan. När du gjort din beställning kommer du att bli kontaktad av behörig elinstallatör från Elkedjan för tidsbokning av installationen.

Till erbjudandet hos Mericon