Renoveringslånet

Vill du passa på att renovera badrummet nu när vattenläckan ändå måste lagas? Blev slutsumman för självrisk och åldersavdrag lite större än du hade trott? Eller täcktes inte din skada av försäkringen? Med Renoveringslånet kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet för alla kostnader som kan uppkomma i samband med skador. Du får svar på din låneansökan inom någon minut, och när lånet är beviljat får du pengarna inom 2–3 bankdagar.

Länsförsäkringar hjälper dig när något oförutsett händer. Men en viss summa måste du alltid betala själv i samband med skador. När den summan blir för stor, eller du vill passa på att förbättra något i samband med att skadan lagas, finns Renoveringslånet, eller Direktlånet som vi också kallar det. Renoveringslånet täcker upp när det till exempel uppstår kostnader för åldersavdrag, självrisk eller renoveringar. Renoveringslånet kan också hjälpa till när din skada inte täcks av försäkringen.

Du kan låna upp till 350 000 med Renoveringslånet. Lånet är utan säkerhet, som vi erbjuder tillsammans med vårt finansbolag Wasa Kredit. Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning.

Ansök om Renoveringslånet här

Samla dina lån

Har du flera mindre lån och krediter hos olika kreditgivare? Genom att samla alla dina lån kan du sänka din månadskostnad och få mer pengar över i plånboken.

Försäkra ditt lån

Ibland händer sådant som vi inte kan kontrollera och som gör att vår livssituation förändras. Wasa Kredit erbjuder ett låneskydd som hjälper dig att betala av ditt lån om du skulle förlora din inkomst på grund av en sjukdom eller en olycka. Låneskyddet kan du läsa mer om och köpa när du ansöker om Direktlånet.

Låneskyddet ersätter om:

  • du har blivit ofrivilligt arbetslös
  • du inte kan arbeta på grund av olycksfall eller sjukdom
  • låntagaren har avlidit
Fakta om Direktlånet
Ränta 3,95% - 9,95%*
Avbetalningsplan Från 1 till 15 år
Uppläggningsavgift 375 kr
Administrativ avgift 25 kr per månad, vid autogiro 0 kr

* Räntan är rörlig och är för närvarande 3,95% - 9,95%. Den sätts individuellt efter kreditprövning

Uppläggningsavgiften är 375 kronor och administrativa avgiften 25 kronor (vid autogiro 0 kronor).

Effektiv ränta och räkneexempel för lån på 100 000

Effektiv ränta är för närvarande 6,82 procent vid ett annuitetslån på 100 000 kronor beräknat på fem år med en exempelränta på 6,45 procent (mars 2020). En återbetalningstid om fem år ger totalt 60 månadsbetalningar på 1 954 kronor vid 100 000 kronor med autogiro, vilket ger totalt 117 240 kronor att betala.