Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad i topp i "Årets förändringsresa"

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad befäster positionen som en av de bästa arbetsgivarna enligt undersöknings- och analysföretaget Brilliant. Bolaget placerar sig på tredje plats i utmärkelsen ”Årets förändringsresa – Employee Experience”, som mäter förändringen i medarbetarnas engagemang mellan åren 2018 och 2019.

– Vi är ett lokalt bolag som hamnar i topp tre nationellt, vilket gör utmärkelsen extra hedrande och tillfredsställande. Vår filosofi är att engagerade medarbetare ger nöjdare kunder och där vill vi fortsätta utvecklas, säger Niklas Larsson, vd på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad. 

”Årets förändringsresa – Employee Experience” baseras på data från 90 företag och 24 000 medarbetarundersökningar. Utmärkelsen är den andra på kort tid som Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad får från Brilliant. Tidigt i våras placerade sig bolaget på en hedrande tredjeplats bland 70 andra nominerade i kategorin ”Årets arbetsgivare - tjänsteföretag”. I Brillants undersökningar är det också tydligt att det finns ett samband mellan engagerade medarbetare och nöjda kunder. Kundnöjdheten är mycket hög och många kunder skulle rekommendera Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad för en vän.

– Vi har en mycket stark position både som arbetsgivare och i relation med kunder och allmänhet. Det ger oss mycket goda förutsättningar att erbjuda ännu bättre tjänster och attrahera fler kunder, säger Niklas Larsson.

Mer om Brilliant Awards

 För mer information, kontakta:
Niklas Larsson, vd Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0708-34 21 88
Renée Carlsson, kommunikations- och hållbarhetschef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0733-18 29 96

 

Dokument & länkar

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder trygghet och möjligheter genom bank, försäkring och fastighetsförmedling i vårt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne och på Österlen. Vi är idag drygt 100 anställda och finns nära dig när du behöver oss. Tillsammans skapar vi en långsiktigt hållbar trygghet och möjligheter för våra kunder, som också är våra ägare.

Se alla pressmeddelanden