Vi söker en försäkringsrådgivare till kontoret i Skellefteå

Vill du bli en av oss? Nu söker vi en försäkringsrådgivare till team privat i Skellefteå.

Om jobbet:

Du kommer att ingå ett team med drygt 10 kollegor. Tillsammans arbetar vi för att på bästa sätt hjälpa våra privata försäkringstagare. Din uppgift är att se till att våra kunder har den bästa försäkringslösningen anpassad för just dem och till din hjälp har du telefon, dator och härliga kollegor. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning är i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad, har mycket energi och förmåga att se möjligheter i varje enskild kundsituation. Du är en god kommunikatör, positiv och har lätt för att skapa kontakt med människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet och är van att arbeta med olika typer av digitala tjänster.

Sista ansökningsdag är den 9 december - välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter