Nu öppnar vi åter våra kontor för spontanbesök!

Från och med 13 september öppnar vi dörrarna för spontanbesök/”drop in” igen. Vi har lyssnat på våra kunder och under pandemin anpassat våra tjänster med utökad tillgänglighet digitalt, per telefon och i bokade möten. Nu är tiden inne att åter öppna dörrarna för spontana besök. Det gör vi med delvis nya öppettider som du hittar via länken här nedanför.

Att vara tillgängliga både digitalt, per telefon och fysiskt är en självklarhet för oss. Därför känns det extra bra att äntligen kunna öppna dörrarna för spontanbesök igen, säger Mats Johansson, bankchef på Dalarnas.

Anpassning till kundernas behov

- De flesta sköter numera enklare ärenden själva via våra digitala tjänster, samtidigt som vi ser att allt fler vill få till ett bokat rådgivningsmöte, snabba svar via våra digitala tjänster eller snabb hjälp per telefon, fortsätter Mats. Vi vill anpassa oss till de här förändrade kundbehoven och lägga våra resurser där de behövs som mest. Därför har vi gjort vissa justeringar i våra öppettider för spontana besök under de tider på dagen då färre besöker oss. I gengäld får vi större utrymme att boka in möten för personlig rådgivning och ge snabb hjälp digitalt. Vi inför också extra öppethållande på torsdagskvällar, för den som behöver besöka oss efter arbetsdagens slut.

Så når du oss digitalt och per telefon

  • På dalarnas.se/mina sidor och i appen kan du göra enklare ärenden själv, du kan också få personlig service eller boka ett möte genom att skicka ett digitalt meddelande.
  • Telefonbanken (0771-666 555) är öppen med personlig service för dina bankärenden alla dagar mellan 07:30 och 22:00 (med självbetjäning dygnet runt).
  • I bank- och försäkringsfrågor samt för tidsbokning når du oss på 023-93 000 mellan 08:00 och 16:30, gäller det privat motorförsäkring kan du även få hjälp mellan 16:30 och 22:00.
  • För skadeanmälan utanför kontorstid är du välkommen att ringa vår larmtjänst på 020-59 00 00.
  • Brådskande försäkringsärenden kan våra ombud hjälpa till med, kontaktuppgifter hittar du via länken här nedan.


    Varmt välkomna!

Se alla nyheter