Vi söker en försäkringsrådgivare till företagsavdelningen

Vi söker dig som vill arbeta med utåtriktad försäljning och rådgivning till länets företagare.

Som försäkringsrådgivare hos oss arbetar du med försäljning och rådgivning till länets företagare. Du kommer att ingå i ett team som arbetar mot företagsmarknaden i hela Västerbotten. I tjänsten ingår resor inom länet och du arbetar självständigt eller tillsammans med dina kollegor beroende på vilken typ av försäkringslösning som är aktuell. För oss är hållbarhetsfrågor i fokus och därför är det skadeförebyggande arbetet en naturlig del i ditt arbete.

Som person är du självständig, noggrann och målinriktad. Du har hög social kompetens och kan skapa goda långvariga relationer med såväl kunder som arbetskollegor. Det är viktigt att du har ett gott affärsmannaskap och en god samarbetsförmåga samt vet vikten av att utveckla och vårda kundrelationer.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 30 juni.

Läs mer om tjänsten här 

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter