Vi söker skadechef till Umeå

Vill du vara med och skapa ett tryggare Västerbotten? Vår skadechef går i pension och vi söker nu hennes efterträd.

Som skadechef blir ditt huvuduppdrag att utveckla verksamheten och fortsätta förflyttningen av skadeorganisationen in i framtiden. Vi söker därför dig som är förändringsledare, som ständigt drivs av verksamhetsutveckling och att leda organisationen framåt i en bransch i förändring.

I rollen som skadechef inspirerar, leder och coachar du ett antal skadegruppchefer och din stab som tillsammans med dig utvecklar enheten. Du sätter mål för enheten och ansvarar för att dessa bryts ner på enhetens olika grupper. Du utvecklar fungerande arbetsprocesser och rutiner samt får hela skadeorganisationen att arbeta mot tydliga och gemensamma mål. Rollen omfattar budget- och resultatansvar.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningsdag är den 9 maj. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vi har kontor i Umeå, Skellefteå och Lycksele och drygt 200 medarbetare. Vårt fokus är att finnas nära våra kunder och du blir en del av en inkluderande kultur som bygger på våra tre värdeord, Nära, Engagerade och Tillsammans.

Se alla nyheter