Vi fyller 175 år. Det vill vi fira med dig!

I år fyller vi 175 år. Det vill vi fira med våra kunder. Under vårt jubileumsår ordnar vi en rad aktiviteter för stora och små och uppvaktar såväl husägare som småföretagare. Och sist men inte minst – våra försäkringskunder får återbäring. Gratulationer!

I 175 år har vi försäkrat våra sörmlänningar. Det tycker vi är värt ett årslångt firande, ett jubileumsår. Vi har mycket arbete att vara stolta över och tacksamma för. Och vill vi ge tillbaka. Till dig, till samhället och till Södermanland.

Vi kommer erbjuda busiga aktiviteter för familjer med barn. Vi hoppas kunna bidra med ny kunskap och inspiration till dig som är småföretagare. Till våra husägare är vi först i Sverige med att erbjuda en gåva som hjälper dem att skydda både hus och miljö. Ur styrkan att vara kundägda och arbeta tillsammans föds återbäringen. Något du som försäkringskund kan se fram emot att få i höst.

Ursprunget till vårt länsförsäkringsbolag är de gamla brandstodsbolagen. Där delade ägarna på risken för bränder som uppstod i byggnader. 175 år senare står denna kloka modell lika stark. Men idag är vårt skadeförebyggande arbete lika stort. Något som gynnar oss alla. Dig, samhället och vår miljö. 

Vi vill vara med och bidra till en ljus framtid för Södermanland. Vi stödjer föreningar som hjälper barn att få bättre möjligheter. Möjligheter är också vad vi vill ge alla våra kunder genom våra tjänster inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling.

Med åldrandet följer erfarenhet, trygghet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Därför är målet att fortsätta att åldras och finnas nära dig när du behöver oss. Idag och för all tid.

Men nu är det dags att låta oss fira dig. Håll ögonen öppna så ses vi snart.

Se alla nyheter