Av: Thomas Eriksson

Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder inom privat pension

Länsförsäkringar har, för tredje året i rad, Sveriges mest nöjda kunder inom privat pension.

Svenskt Kvalitetsindex mäter varje år svenskarnas kundnöjdhet inom en rad olika områden. 2020 års undersökning visar att Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder inom kategorierna ”Fastighetsmäklare”, ”Försäkring företag” och ”Privat Pension”.

- Under de senaste sex åren har Länsförsäkringar knipit förstaplatsen fem gånger inom privat pension, bland namngivna bolag. Och kundnöjdheten i branschen har länge haft en ökande trend, säger Trifa Chireh, pensionsspecialist på Länsförsäkringar.

Så tycker kunderna

Här är några av de styrkor som kunderna tycker att Länsförsäkringar har:

  • Enkelt att vara kund
  • Månar om och värdesätter kunder
  • Tar samhällsansvar
  • Håller kunderna väl informerade
  • Bäst konkurrenskraft i relation till priset
  • Bäst produkter och tjänster i relation till priset

(Källa: Svenskt Kvalitetsindex)

Undersökningen visar dessutom att Länsförsäkringars kunder är de mest lojala bland namngivna bolag, för sjätte året i rad.

Fint erbjudande för nya kunder

För att ännu fler kunder ska få möjlighet att upptäcka Länsförsäkringars pensionslösningar har vi just nu ett attraktivt erbjudande för dig som har icke-kollektivavtalad tjänstepension: Upp till 3 % i bonus på hela beloppet när du flyttar kapitalet till oss.

- Våra kunder har stora förväntningar på oss, och undersökningen visar att vi lyckas leva upp till dem. Därför är det extra kul att välkomna nya kunder med ett så fint erbjudande, säger Trifa Chireh.

Se alla nyheter