Boka ditt besök

Som en följd av de nya restriktionerna krig Covid-19 så har vi inte möjlighet att ta emot spontana besök. Däremot går det att boka ett möte om du behöver träffa oss fysiskt.

Nya rutiner vid besök på våra kontor

Från och med 16 november kommer vi inte ha möjlighet att ta emot drop-in-besök på våra kontor. Detta gäller tills vidare.

Kontakta oss digitalt

Just nu når du oss bäst via våra digitala kanaler. Många ärenden kan du göra helt på egen hand, via telefonbanken, hemsidan eller appen. Om du vill du ha personlig hjälp så är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller genom att logga in på Mina sidor och skriva ett meddelande till oss. Du kan även boka ett onlinemöte med någon av våra rådgivare. 

Boka ett fysiskt möte

Vissa ärenden kräver ett fysiskt besök. Om du behöver träffa oss kan du alltid boka ett möte, under förutsättning att du alla deltagare är symptomfria.

Visbykontoret är öppet alla vardagar och Hemsekontoret varje måndag och onsdag.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på corona, att stanna hemma och besöka oss först när du är helt symptomfri.

 

 

Boka ett onlinemöte, och träffa oss där du är.
Allt du behöver är en dator eller surfplatta, internetuppkoppling och skype.

Onlinemöte

Se alla nyheter