Välkommen till våra populära hussäljar- och husköparskolor

Går du i tankar om att sälja eller köpa bostad? Vill du få svar på dina frågor kring bostadsaffären? Vi bjuder på kostnadsfria träffar på temat. Anmäl dig redan idag, det brukar fort bli fullbokat.

Välkommen på hussäljar- och husköparskola

Hussäljarskola

Hässleholm 10 mars, kl 18-20, Andra Avenyen 14.
Kristianstad 18 mars, kl 18-20, Tivoligatan 6.
Vi börjar med fika kl 17.30.
Sista anmälningsdag är 3 mars.

Vill du få svar på dina frågor kring husaffären? På plats finns bankrådgivare, försäkringsrådgivare och fastighetsmäklare för att ge dig smarta tips och nödvändiga råd. Vi kan vår lokala bostadsmarknad, här i vår del av Skåne. Oavsett om du funderar på att sälja nu eller framöver så är du välkommen in för att få lite mer koll.

Husköparskola

Hässleholm 19 mars, kl 18-20, Andra Avenyen 14.
Kristianstad 26 mars, kl 18-20, Tivoligatan 6.
Vi börjar med fika kl 17.30.
Sista anmälningsdag är 12 mars.

Står du inför ett bostadsköp? Anmäl dig till husköparskolan och få svar på  dina frågor av bankrådgivare, försärkingsrådigare och fastighetsmäklare som kommer att finnas på plats. Att köpa bostad är ofta vårt livs största affär och frågorna är många. Vad innebär amorteringskraven? Hur får jag lånelöfte? Hur mycket måste jag lägga i kontantinsats? Hur försäkrar jag bostaden?

Välkommen

med din anmälan via mejl: kundtraff.goinge-kristianstad@lansforsakringar.se
Ange datum, ort och hur många personer som kommer. Det blir fort fullbokat och det är begränsat med platser så anmäl dig redan idag.

 

Programmet börjar kl 18.00 och vi startar med att klockan 17.30 bjuda på kaffe och kvällsmacka. Under kvällen kommer en hemlig gåva att lottas ut.

Se alla nyheter