Medarbetare Peter
Peter

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Peter
Peter

Vi söker en Skadereglerare Motorskador och en Försäkringssäljare Företag. Två tjänster som båda erbjuder spännande utmaningar. Kanske passar någon av dem dig?

Skadereglerare Motorskador

Vi söker en skadereglerare inom Motorskadegruppen som ska möta våra kunder som vill göra en skadeanmälan med anledning av att man har drabbats av en motorfordonsskada. Din uppgift är sedan att fastställa orsaken till, och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Utöver mycket kundkontakt kommer du också ha kontakt med bilverkstäder.

Läs mer om Skadereglerare Motorskador

Försäkringssäljare Företag

Vi söker en innesäljare som ska arbeta med försäljning och rådgivning av företagsförsäkringar till små och medelstora företag. Som försäkringssäljare Företag är du en viktig del i det team som bygger vårt koncept med bank och försäkring. Vi erbjuder helheten inom våra områden spara, låna, betala och försäkra. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning till blivande och befintliga företagskunder: Dina kundmöten sker på kontoret, via telefon eller digitalt. Vid behov kan det även förekomma besök hos kunder.

Läs mer om Försäkringssäljare Företag

Se alla nyheter