Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Just nu söker vi en Chef för Byggskador och Skadeförebygg, en Skadeförebyggare Lantbruk och en Trygghetstekniker. Tre tjänster som erbjuder olika spännande utmaningar.

Chef för Byggskador och Skadeförebygg

I rollen som Chef för Byggskador och Skadeförebygg har du ett övergripande ansvar för att leda dina medarbetare och utveckla arbetssätt. Du har fullt personalansvar för åtta engagerade medarbetare som är kända för sitt professionella arbete inom byggskador och skadeförebygg. 

Du har budgetansvar och rapporterar till skadechefen. I rollen ingår att sätta mål och följa upp verksamheten. Du kommer coacha och utveckla medarbetarna i gruppen i gruppmöten samt individuella månads -, utvecklings -och lönesamtal. Som en del i din roll ansvarar du också för upphandling av externa byggtjänster. Vidare ska du planera och ständigt förbättra verksamheten för största möjliga effektivitet. Du kommer att ingå i skadeledningen tillsammans med andra skadegruppchefer och skadecontroller för att utveckla skadeverksamheten.  

Läs mer om tjänsten Chef för Byggskador och Skadeförebygg 

Skadeförebyggare Lantbruk

Ditt övergripande mål är att hjälpa våra kunder att minska risken för att drabbas av
skador. Till stor del kommer arbetet innebära att göra skadeförbyggande besök
hos lantbrukskunder med syfte att ge råd och tips om hur man kan minska risken
för framtida skador samt upptäcka pågående skador. Du kommer att ingå i ett
professionellt team med skadeförebyggare med olika fokusområden och rapportera
till chefen för byggskador och skadeförebygg.

Läs mer om tjänsten Skadeförebyggare Lantbruk 

Trygghetstekniker

Rollen som Trygghetstekniker innebär att göra skadeförbyggande hembesök hos kunder med nytecknade villaförsäkringar i syfte att ge råd och tips om hur man kan minska risken för framtida skador samt upptäcka pågående skador. Vidare ska du bidra till merförsäljning. 

Läs mer om tjänsten Trygghetstekniker

Vi har som målsättning att vara det naturligaste valet för våra kunder när det gäller bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi är idag drygt 100 anställda och finns bemannade på våra kontor i Kristianstad, Hässleholm och Bromölla.

Se alla nyheter