Länsförsäkringar Östgöta stänger fyra kontor tillfälligt

Med anledning av rådande situation har Länsförsäkringar Östgöta valt att stänga några av sina kontor i Östergötland tillfälligt.

Anledningen till att man stänger en del kontor är för att säkerställa tillgängligheten på telefon, i digitala kanaler och på ett mindre antal kontor. De kontor som Länsförsäkringar Östgöta väljer att stänga tillfälligt är kontoren i Mjölby, Kisa, Tornby och Ingelsta. Kontoren stängs för spontanbesök från och med onsdagen den 18 mars.


Hur länge kontoren kommer att vara stängda är i dagsläget inte beslutat.

 

Bolagets kontor i Linköping city (Platensgatan 11), Norrköping city (Hospitalsgatan 3) och Motala (Prästgatan 2) har öppet som vanligt för spontana besök.


Bokade besök kan genomföras som vanligt på samtliga kontor. Men som tidigare gäller att personer med luftvägsbesvär, feber eller hosta inte ska besöka något av kontoren, utan istället ta kontakt via bolagets webbplats, mobilapp eller på telefon på 013-29 00 00.


Länsförsäkringar Östgöta tackar alla för visad hänsyn.

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Se alla pressmeddelanden