Lokal rådgivning i världsklass

Allt fler svenskar väljer att investera sina sparpengar. Kronobergarna är inget undantag. Länsförsäkring Kronoberg erbjuder expertkompetens inom placeringsrådgivning och stärker nu sin position ytterligare. ”Vår vision är att vara navet för trygghet och möjligheter. Att vi nu satsar extra på placeringsrådgivning är verkligen att skapa trygghet och möjligheter för våra kunder”, säger Anna Hallgren, rådgivningschef på Länsförsäkring Kronoberg.

Intresset för att spara och investera pengar har ökat markant de senaste åren. Sedan många år har vi erbjudit expertkompetens inom området och för att möta den ökade efterfrågan stärker vi nu upp avdelningen ytterligare.

- Kunskap är viktigt för att lyckas med investeringar. Att vi nu stärker avdelningen gör att vi kan hjälpa och möta alla våra kunders behov på ett ännu bättre sätt och vara den trygghetsaktör som vi ska vara, oavsett om det handlar om att köpa sin första bostad eller hjälp med att förvalta ett arv, säger Anna Hallgren.

Vi hjälper dig att skapa bästa möjliga värde för dig och ditt placeringskapital. Hos oss får du tillgång till:

  • engagerade och erfarna placeringsrådgivare
  • ett prisbelönt fondbolag
  • ett av marknadens bredaste fondutbud
  • ett stort utbud av hållbara fonder

Boka tid för kostnadsfri rådgivning.

Placeringsrådgivare Jörgen Nilsson och Karl-Johan Andersson

Jörgen Nilsson och Karl-Johan Andersson (bild) arbetar som placeringsrådgivare, och för Länsförsäkring Kronoberg och många kunder är det ansikten som känns igen. Båda två har jobbat många år i företaget men kommer framöver enbart arbeta med placeringsrådgivning.

- Vi båda har lång erfarenhet av investeringar och placeringar. Att nu kunna fokusera fullt ut på att hjälpa våra kunder med sina sparpengar och placeringar tror vi kommer bli framgångsrikt och skapa trygghet, säger Karl-Johan Andersson.

Vad kan en placeringsrådgivare hjälpa till med?

- Vi lyssnar framför allt på kunden och ställer en hel del frågor. Allt med syftet att förstå kundens behov och sparmål för hela kundens ekonomi, även pensionssparande. Vi försöker ”coacha” kunden till kloka beslut för att skapa en god buffert och långsiktigt sparande med god avkastning till en önskad risknivå, säger Jörgen Nilsson.

Boka kostnadsfri placeringsrådgivning

Boka kostnadsfri placeringsrådgivning
Icons/70px/Quotation-mark-70
- Hållbara investeringar handlar om att placera pengar i bolag som klarar högt ställda krav på ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvar. Där ligger vi i framkant och kan erbjuda ett stort utbud av hållbara fonder.
Karl-Johan Andersson, placeringsrådgivare