Vill du också ha återbäring?

Nu delar vi ut 100 miljoner till våra kunder! Det lönar sig att jobba tillsammans. Så mycket att vi nu kan ge tillbaka 100 miljoner i återbäring till våra kunder i Jönköpings län.

 

Det finns många fördelar med att vara kund hos Länsförsäkringar Jönköping. En av dessa är att när du köper en sakförsäkring hos oss blir du också delägare i bolaget. Det innebär att du är med och delar på vinsten när vi går med överskott. Den här gången handlar det om totalt 100 miljoner kronor!

Vi betalar ut pengarna vecka 38-40. Summan du får styrs utifrån de försäkringar du hade under 2019 och hur mycket du betalade för dessa. Har du anmält bankkonto eller bankgironummer till oss sätter vi in pengarna där. I annat fall får du pengarna på en utbetalningsavi.

Bli kund du också

Vill du också vara med och dela på återbäringen nästa gång? Då är det hög tid att bli kund hos oss nu. Vi vet inte ännu om det blir något överskott i vår verksamhet 2020 som kan ligga till grund för utbetalning av återbäring nästa år. Men om det blir återbäring så grundar den sig på hur mycket du har betalat för dina försäkringar detta år (2020). 

Bli kund hos oss

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Sista dag för att registrera kontonummer var den 4 september. Men logga gärna in på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter så att vi enkelt kan nå dig med information om återbäring och annat viktigt. 

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • Försäkringar

  När vi har lyckats skapa ett positivt resultat utöver det som behöver återinvesteras för att utveckla vår verksamhet, kan vi ge återbäring till våra kunder – som också är våra ägare. Att våra kunder och ägare får återbäring är en del av hur det fungerar i vårt lokalt kundägda bolag. Återbäring är i praktiken en återbetalning av premien som man betalar för sina sakförsäkringar.


  Hjälpte det här svaret dig? 123 av 168 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Ditt Länsförsäkringsbolags styrelse väljer varje år om man ska ge återbäring till dig som är kund och hur stor återbäringen i så fall ska bli.


  Hjälpte det här svaret dig? 140 av 188 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons-, hem-, och djurförsäkring, men inte pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 408 av 515 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 396 av 519 har fått hjälp av svaret