250 miljoner i rekordåterbäring

2021 var ett bra år för Länsförsäkringar Jönköping - rörelseresultatet var det starkaste i bolagets historia. Därför kommer vi att betala ut rekordåterbäring till våra kunder. Du som hade försäkringar hos oss 2021 får vara med och dela på 250 miljoner kronor i återbäring.


Dina inbetalade försäkringspremier styr hur mycket du får tillbaka. För en snabb och enkel utbetalning är det viktigt att du registrerar ditt bankkonto hos oss, senast 30 september 2022.

I september får du besked via brev (eller Kivra om du är ansluten dit) om hur mycket du får i återbäring. Utbetalning sker till ditt konto vecka 42-43 i oktober. 

Så registrerar du ditt kontonummer:

 1. Logga in på Mina sidor (inte i appen) med BankID eller säkerhetsdosa. Om det är första gången du loggar in måste du godkänna villkoren för att komma vidare.

 2. Gå till Inställningar, som du hittar i den personliga menyn bredvid knappen "Logga ut".

 3. Välj Utbetalning och fyll i ditt kontonummer. Kom ihåg att spara dina ändringar.

 4. Passa även på att uppdatera dina kontaktuppgifter under Kontaktuppgifter.

Nyhet! Registrera i vår app

Nu kan du registrera ditt kontonummer enkelt via vår app. Här hittar du en steg för steg-guide.

Till guiden

Är du företagskund behöver du meddela ditt bankgironummer eller bankkontonummer på något av följande sätt: 

 

 • Fyll i detta formulär
 • Mejla hit där du uppger företagsnamn, organisationsnummer samt bankgironummer eller bankkontonummer. 

 

Se våra frågor och svar längst ner på sidan. Du är självklart välkommen att kontakta oss. Det gör du snabbast och säkrast genom att logga in på Mina sidor eller i vår app, välj ”kontakta oss” och skicka ett meddelande.

Om du vill prata med oss, ring 036-19 90 00. 

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons- eller hemförsäkring men inte djur-, pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 85 av 95 har fått hjälp av svaret
 • Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte djur-, pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 60 av 65 har fått hjälp av svaret