Vi ger tillbaka 60 miljoner till våra kunder

År 2022 blev det ett överskott i verksamheten. Pengarna som blev över ger vi tillbaka till våra kunder i form av återbäring. Det är nämligen så ett kundägt bolag fungerar. Mellan 6-17 november 2023 kommer vi att betala ut 60 miljoner kronor till våra försäkringskunder. Glöm inte att registrera ett utbetalningskonto i appen eller på Mina sidor för att få del av pengen om du var försäkringskund hos oss 2022.

Nu delar vi ut miljoner till våra kunder

Dina inbetalade försäkringspremier styr hur mycket du får tillbaka. För att få din återbäring behöver du registrera ett kontonummer i appen eller på Mina sidor senast fredag 13 oktober 2023. Vi skickar inga avier. 

I september får du besked via Kivra eller brev om hur mycket du får tillbaka. Utbetalning sker till ditt konto mellan 6-17 november 2023. 

Så registrerar du ditt kontonummer via appen

  1. Logga in i appen och tryck på ikonen längst upp till vänster, som ser ut som tre horisontella linjer (så kallad hamburgermeny).

  2. Gå till Inställningar (ikonen ser ut som ett kugghjul).

  3. Välj Konto för utbetalning och sedan Lägg till konto. Följ instruktionerna i appen.

Ladda ner appen

Registrera på Mina Sidor

Om du inte vill använda vår app kan du även registrera ditt kontonummer via Mina Sidor. Vi har tagit fram en enkel steg för steg-guide.

Till guiden

Hit går dina pengar

I filmen beskriver vi hur dina pengar fördelas inom bolaget och varför du ibland får pengar tillbaka.

Vanliga frågor och svar