Återbäring 125 miljoner

De år det går bra för Länsförsäkringar Jönköping och det blir ett överskott i verksamheten, går en del av pengarna tillbaka till våra kunder i form av återbäring. För 2020 kommer vi att betala tillbaka hela 125 miljoner kronor, den högsta summan som någonsin har betalats tillbaka. Återbäringen betalas ut under veckorna 42 och 43.

Årets återbäring

Sista dag att registrera ditt bankkonto eller bankgiro för utbetalning av din återbäring mellan vecka 42-43 var den 1 oktober 2021. Registrerar du däremot ditt bankkonto eller bankgiro mellan den 2 oktober och 19 november, så kommer du att få din återbäring utbetald under vecka 48.

Vad menas med återbäring?

Det finns många fördelar med att vara kund hos Länsförsäkringar Jönköping. En av dessa är att när du köper en sakförsäkring* hos oss blir du också delägare i bolaget. Eftersom det är ni kunder som äger Länsförsäkringar innebär det att ni är med och delar på överskottet de år vi går med vinst.

För att ta del av återbäringen måste du registrera ditt bankkonto på Mina sidor. Logga in och följ instruktionerna som finns längre ner på den här på sidan.

För dig som är företagare

Är du företagare behöver du meddela oss ditt bankgironummer eller bankkontonummer på något av följande vis:

*Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

Information in english: We give back millions

Logga in på Mina sidor och registrera ditt kontonummer

Så registrerar du ditt kontonummer:

  1. Logga in på Mina sidor (inte i appen) med BankID eller säkerhetsdosa. Om det är första gången du loggar in måste du godkänna villkoren för att komma vidare.

  2. Gå till Inställningar, som du hittar i den personliga menyn bredvid knappen "Logga ut".

  3. Välj Utbetalning och fyll i ditt kontonummer. Kom ihåg att spara dina ändringar.

  4. Passa även på att uppdatera dina kontaktuppgifter under Kontaktuppgifter.

Vanliga frågor och svar om återbäring

  • För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons- eller hemförsäkring men inte djur-, pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


    Hjälpte det här svaret dig? 71 av 80 har fått hjälp av svaret
  • Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte djur-, pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


    Hjälpte det här svaret dig? 42 av 45 har fått hjälp av svaret