Sponsring - i länet för länet

Östersunds Damfotbollsförening

Sponsring - i länet för länet

Det är ledordet för alla våra sponsringsengagemang. På Länsförsäkringar Jämtland är vi lokala på riktigt och vi ägs av våra kunder. Att vi är lokala innebär att vi finns nära, att vi verkar i länet och att vi verkligen bryr oss om Jämtland/Härjedalen och människorna som finns här.

Vi engagerar oss i länets utveckling på olika sätt och bland annat gör vi detta genom sponsring av en rad olika föreningar och verksamheter runt om i länet, inom såväl idrott som kultur. Vi vill vara med och bidra till tillväxten "här hemma" på olika plan.

Unga är en viktig målgrupp

De senaste åren har vi arbetat med att allt tydligare visa vårt engagemang för unga på olika sätt. Ett av flera exempel på sponsring som utgår ifrån engagemanget för unga och en aktiv fritid är aktivitetscentret på Lövsta IP, som från och med den 1 juni 2013 bytte namn till Länsförsäkringar aktivitetscenter.

Vi har valt att utöka ett flerårigt engagemang och vi är nu generalsponsor. Det är vi med en tro på framtiden och med inställningen att aktivitetscentret är viktigt för såväl våra ungdomar som för frösöbor och andra - och för länets idrottsliv.

Länsförsäkringar aktivitetscenter - en levande näridrottsplats

På Länsförsäkringar Jämtland finns allt samlat på ett ställe - bank, försäkring och fastighetsförmedling. Länsförsäkringar aktivitetscenter bygger på lite samma tanke och samlar en mängd roliga fritidsaktiviteter på ett och samma ställe. En levande näridrottsplats, öppen för alla!

Andra exempel på områden vi sponsrar är verksamheter och aktiviteter som stärker företagande och entreprenörskap samt aktiviteter som är viktiga för besöksnäringen i länet och sätter Jämtlands län på kartan. Vi sponsrar även i viss mån lokal elitidrott, även om breddidrotten är i fokus.

Genom våra olika engagemang runt om i länet, vill vi bidra till att barn och unga (och andra) erbjuds rika upplevelser och en aktiv fritid. Barn och ungdomar är vår - och länets - framtid!