Vi bryr oss om Krokom

Vi hjälper gärna dig och ditt företag

För oss är vårt län, människorna och företagen, det viktigaste som finns. Så har det varit i mer än 170 år. Vi förstår och delar din vardag och bryr oss om Jämtland och Härjedalen, på riktig.

Vi finns nära dig

Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt bolag som funnits i över 175 år. Vi som arbetar här bor och lever i länet. Vi tycker det är viktig att kunna förse dig med den information du behöver. För oss är det viktigt att arbeta skadeförebyggande för att minska dina kostnader, få din verksamhet att rulla och spara på miljö

Profilbild för Carina Jonsson

Carina Jonsson

Försäkringsrådgivare företag

Krokom/Åre

Krokom/Åre

Profilbild för Johanna Schalander

Johanna Schalander

Försäkringsrådgivare företag
Profilbild för Jerry Norberg

Jerry Norberg

Försäkringsrådgivare företagsmotor

Företagsförsäkring Motor

Företagsförsäkring Motor

Profilbild för Mats Georgsson

Mats Georgsson

Pensions- och placeringsrådgivare
Profilbild för Lars Andersson

Lars Andersson

Företagsrådgivare Bank

Vi engagerar oss i Krokom

Vårt engagemang där du bor


Vi ägs av våra kunder, jämtarna och härjedalingarna. För oss är länet, människorna och företagen, det viktigaste som finns. Tillsammans med er delar vi kärleken till det som är hemma. Därför bidrar vi till det som utvecklar, stärker och engagerar.

I Krokoms kommun stöttar vi bland annat Almåsa Slalomklubb, Näldens IF, Tullus SG, ÅS IF, Åsbygdens ryttarförening och Trångsvikens IF. Vi samarbetar med Generation Pepp och Näldens skola för att möjliggöra inköp som bidrar till ökad fysisk aktivitet. Tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder vi körkortsteori för nyanlända och personer som behöver extra stöd. Vi arbetar kontinueligt med länstäckande projekt som bidrar till att hela länet ska leva.

Vi är aktiva inom hållbarhetsfrågor och varje år delar vi ut pris till Årets Hållbara Företag på Guldgalan. 

Almåsa Co Working

I det gröngrå huset på höjden i skidparadiset Almåsa bjuds du in till en lokal med ergonomiska arbetsplatser, alla tekniska förnödenheter, kaffe och matplatser. Du bjuds också in till glada, bekymrade, inspirerade eller bara helt vanliga jobbarkompisar.

Huset har under 20 års tid renoverats av paret Vejdeland/Jonsson till att idag charma besökare med sin offerdalsromantiska 1930-talsstil i modern tappning. Låt de breda golvplankorna av finaste kärnvirke, eldstäderna och de stora fönstren som vätter mot familjens Bäckebjörks betande kossor ge dig energi och inspiration till det vardagliga arbetslivet.

Byn Almåsa är en central för skidbygden Offerdal. Här pistas dagligen 30 kilometer längdskidspår och alpinbackar som uppskattas av alla från de yngsta till deltagare vid världsevenemanget Europacupen som årligen livar upp lugnet i den anrika jordbruksbyn. Från Cowork Almåsa når du all skidåkning på nolltid från farstudörren. Åk skidor på lunchrasten!