Försäkring företag

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Försäkringar för dig och ditt företag

Branschförsäkringar

Företagsförsäkringar

Vi har företagsförsäkringar för nästa alla branscher. Du kan vara konsult i tjänsteföretag, lantbrukare, läkare med praktik, butiksinnehavare eller fastighetssägare – för att nämna några.

Bilförsäkring

Bilförsäkring

Vår bilförsäkring är Sveriges mest populära och går att anpassa efter ditt företags behov. Börja med att välja mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring.

Personförsäkringar

Personförsäkringar

Trygghet om du eller dina medarbetare drabbas av sjukdom eller olycksfall. Vi har en bred mix av personförsäkringar och ekonomiskt skydd för avbrott i verksamheten.

Lastbilsförsäkringar

Lastbilsförsäkringar

Kör du lätt lastbil eller tung lastbil? Driver du åkeriverksamhet. Med våra lastbilsförsäkringar kan du påverka vilken självrisk du vill ha och anpassa försäkringen efter verksamhetens behov.

Transportförsäkring

transport

För dig som köper, säljer eller äger varor och gods kan du försäkra dig mot det mesta som kan hända under en transport. Men även du som är transportör eller speditör kan behöva försäkra dig för att slippa bli skadeståndsskyldig om godset skadas, förloras eller försenas.

Andra fordonsförsäkringar

Andra fordonsförsäkringar

Lätt släp, tungt släp eller fordon som används i lantbruket. Här har vi samlat företagsägda fordon av olika slag.

Försäkringar för bilhandel & bilverkstad

flytande försäkring

En flytande försäkring är en försäkring som är speciellt anpassad för bilhandel och bilverkstäder. Vår flytande försäkring är flexibel och kan anpassas så att den passar just din verksamhet.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan